Szacuny
2090
Napisanych postów
49893
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
492546
Z racji specyfiki forum (sportowe) raczej są małe szanse że znajdziesz takie osoby dlatego w tym przypadku lepiej już szukać na tematycznych forach a najlepiej wszystkie informacje bezpośrednio od lekarza prowadzącego.
Szacuny
13
Napisanych postów
400
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
9758
Z pewnością jakiś procent osób ćwiczących boryka się z takimi problemami (chociażby śledząc inne tematy powiązane z moim tematem). Problem jest taki, że ciężko o dobrego lekarza który rzeczowo wyjaśni temat. A wiadomo, rozmowa z osobą która miała z tym do czynienia to najlepsze źródło wiedzy.
Szacuny
2090
Napisanych postów
49893
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
492546
Spoko, temat oczywiście może zostać i może uda Ci się złapać kogoś z podobnymi doświadczeniami, jednak najlepsze źródło wiedzy to jest specjalista w tym wykwalifikowany.
Szacuny
3
Napisanych postów
15
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
380
Hej. Poszukując odpowiedzi na swoje problemy znalazłem ten wątek, więc mogę Tobie odpowiedzieć ;).
Miałem leczone żylaki powrózka nasiennego i zabieg metodą laparoskopową. Generalnie szybka akcja stosunkowo. Od rana dzień na czczo, znieczulenie ogólne, zabieg po południu. Następnego dnia ogarnięcie się i po obiedzie już mnie ze szpitala wypuszczali.
Brzuch miałem opuchnięty bardzo - czułem się jak kobieta w ciąży. Na 4 piętro do mieszkania wchodziłem dość długo, ale raczej wynikało to z własnej obawy niż jakiegoś bólu. Tydzień przeleżałem w domu na L4. Po miesiącu wracałem do delikatnej aktywności choć wówczas trenowałem nie siłowo, a wyczynowo biegi. Trochę inny wysiłek, ale intensywność bardzo duża. Po dwóch miesiącach wróciłem już na normalne obciążenia treningowe.
Zmieniony przez - FilippO92 w dniu 2017-03-12 00:44:02