Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
5
Napisanych postów
102
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
2396
Cześć, mam takie pytanie na temat symexu(exe) jak to jest z tymi badaniami po wzięciu tabletki
Na swoim przykładzie tutja temat https://www.sfd.pl/Wysokie_estro_przy_hcg_-t1223519.html Miałem e2 105 po jednej tabletce na następny dzień miałem uwaga 5 po 12 dniach 65 a po 24 od tego drugiego 78
I teraz tak słyszałem ze badając się dzień po wzięciu zawsze spada prawie ze to zera a badać się powinno stan faktyczny po 5dniach
To czyli po jednej tabletce idąc tum tokiem nie miałem 5 ale np jak znajomy mówił 30/50 załóżmy i twraz się niby normuje
Dawki jakke biorę pon/czwrayek po 150 mg hcg sobota 500 j
Nam wyjazd we wtorek chciałem wziąć 1/4 tabletki żeby te 78 lekko ubić i kiedy zbadać się żeby ten wynik był wiarygodny pod przyszłe dawkowanie dzień po dwa czy w poniedizlek przed wylotem ?
Szacuny
5
Napisanych postów
102
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
2396
Az tak nie mam jedynie mnie zimne poty przeszły jak za mocno zbiłem i bulem lekko jakby przytłumiony
Teraz to mi pi wakacjach w Egipcie pewnie po zs skale wyp******i e2 ciagle piwko ,słodkie itd
Ja tez dobrze się czuje teraz mając 78/90 wszystko działa mi wtedy jak powinno ;) i tak będę oscylował
Zmieniony przez - Szmitek21 w dniu 2023-07-12 19:31:10
Szacuny
5
Napisanych postów
102
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
2396
1. WIEK: 31 2. WAGA: 92 3. WZROST: 187 4. WYMIARY: -biceps: 43 -klatka: -udo: 67 -talia: 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 5lat ciągłości pomijając kontuzje 6. DIETA: pudełkowa brak czasu na gotowanie przez nadmiar pracy -białko: -węglowodany: -tłuszcz: 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 1 cykl testosteron Cypionat teraz drugi od 2lat zaokrągleniu 8. TRENING: 9. CEL CYKLU: 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: Pierwszy cykl 11. POZIOM BF%: 14% 12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): chudnięcia 13. STAN ZDROWIA: bdb 14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:łysienia 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: 147,5 więcej nie było prób -martwy ciąg: -przysiad:
Szacuny
5
Napisanych postów
102
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
2396
Bo np po tym jednym tabsie czułem się ok jedynie głowa mnie bolała i byłem trzy dni zakręcony taki ale właśnie nie wiem po ilu dniach jwst tez wynik faktyczny bo dawki biorę śmiesznie małe testa i hcg
Szacuny
5
Napisanych postów
102
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
2396
No tak to jest dzień po jednej tabletce ze 103 do 5 Alw zastanawia mnie skok z 5 w 1,5 miesiąc do 78
I drugie pytanie nie wiem kiedy optymalnie zbadać poziom po wzięciu exe
Bo tez mam znajomego który bierze jedna tabletkę i e2 zabite dosłownie ma
I bierze od tamtej pory po 0,5 tab jeśli czuje ze coś się dzieje w sensie u niego jak u mnie sprzęt ja dole słabiej komunikuje wtedy
Chyba ,ze mój organizm aż tak syzbko aromatyzuje
Zmieniony przez - Szmitek21 w dniu 2023-07-06 21:25:29
Szacuny
5
Napisanych postów
102
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
2396
Tak under,ale widać po wynikach z początku ,ze zbiło czyli coś musi tam być
Ale No ok już nie ogarnę nic innego do poniedziałku niestety,jeśli wezmę 1/4 tab kiedy zbadać się (dzisiaj bym wziął) sobota / poniedziałek ?
A jest możliwość załóżmy ze to jwst exe to co mam ze po prostu zwyczajnie tak szybko mi urosło e2 ? Podatność ? Cxy to nie możliwe zupełnie biorac takie dawki jakie biorę ? A niestety pytać się cxy np kupno z andorchemu aromasin ma sens to nikt tutja nie odp
Czy e2 tez może samo z siebie w końcu zatrzymać się na jakimś poziomie przy takich dawkach testa ?
Zmieniony przez - Szmitek21 w dniu 2023-07-07 05:20:06
Zmieniony przez - Szmitek21 w dniu 2023-07-07 05:21:59