jak w temacie, macie jakies pomysły, doświadczenia ? jestem brunetemi i chciałbym przefarbować włosy na jasny blond ale tylko od szyi w dół, sprawdzałem różne instrukcje od farb do włosów i na żadnej nie było przeciwskazań, tylko by nie farbowac brwi i rzęs wiec chyba mozna spróbować, inaczej pozostaje mi depilacja :(
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie radze Ci tego robić,rozjasniacze do włosow (tych na głowie) zawieraja bardzo silne składniki np amoniak,ktore po dłuzszym obcowaniu ze skóra powoduja ze skóra zaczyna sie tak jakby "palić" w sensie staje sie zaczerwieniona i moze zacząc trwale sie łuszczyć.Nawet gdy chodze do fryzjera i rozjasniam włosy fryzjerka nie nakłada mi farby przy samej sórze bo jest to bardzo niebezpieczne,a nawet kidy zrobi to nie chcacy moja skóra głowy w tym miejscu swędzi piecze i przez kilka tygodni łuszczy sie okropnie.
...
Napisał(a)
to co moge zrobić ? farby przeznaczone tylko i wylacznie do tych częsci ciała chyba nie istnieja albo sa trudno dostepne a depilacja mnie juz dobija :(
...
Napisał(a)
moze spróbuj wode utleniona np 8 % ,bo farb takich raczej nie znajdziesz.
...
Napisał(a)
hehe prze jazda ziomek ty zartujesz czy mowisz na serio ?
edit:jenna co tam slychac?

edit:jenna co tam slychac?

1971-1996-=TuPaC AmArU ShAkUr=-
-= DORADCA w dziale Uroda© =-
-= Znawca w dziale Nasze Zdjęcia© =-
...
Napisał(a)
A czy szamponami koloryzujacymi mozna farbowac brwi ?? bo rozjasnily mi sie ( nie pytajcie jak :p ) i wygadam conajmniej głupio
...
Napisał(a)
glupio to wygladal lepper jak zabardzo sie przypalil na solarium
zamiast sie farbowac od szyi w dol lepiej zgol cale owlosienie i mow ze jestes kolarzem

zamiast sie farbowac od szyi w dol lepiej zgol cale owlosienie i mow ze jestes kolarzem

>>SAPSP<<
...
Napisał(a)
nie mozna, jak juz to henna i samemu radze sie w to nie bawic skoro zadajesz takie pytania, tylko do kosmetyczki z tym
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
...
Napisał(a)
Widzialam jedna dziewczyne, ktora sama sobie pofarbowala brwi. Wygladaloby dosc dobrze gdyby zrobila to rownomiernie =] a mnie jednak ciekawi jak sobie rozjasnilas te brwi? 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!