Przyjaciele przychodza i odchodza, wrogowie sie gromadza.
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Pomęczyłem doktorków troche:) Między innymi kardiologa.
Powiedział mi że bradykardie mam przez sport (myślałem że może dziedziczne bo dziadek ma rozrusznik-puls jak sie obudze albo długo leże to minimalnie~48)
A ten niepełny blok to albo dziedziczne albo przez sport ale to nie ma znaczenia(to nie jest choroba, następuje np. na skutek przerośnięcia komory prawej lub lewej nie pamiętam)
Powiedział że moge brać Filomag ale lepiej nie takie dawki jak tam piszą (6 tab.)
Diabetolog natomiast powiedziała żebym przed treningiem brał carbo i nie obawiał się o huśtawke insulinową.
siłe słonia szybkość gada da ci tylko lemoniada

www.pajacyk.pl - kliknij nic Cie to nie kosztuje
http://www.sfd.pl/kojot15_reaktywacja_str41__dziennik-t448260-s41.html#post8
Przyjaciele przychodza i odchodza, wrogowie sie gromadza.
laksacja nastepnego dnia
ale spisz jak dziecko chocbys szedl spac na efedrynie i redbullach

-World belongs to strong and brutal-
Nie ma co sie martwic.

no faktycznie duzo tego tam jest napisane, ale to pewnie w razie przedawkowania
- Siema. I jak, masz te zakwasy po wczorajszym wf ? Rozlał ci się kwas mlekowy?
+ No mam. Teraz czekam, aż go wp******i glukoza.
4. Możliwe działania niepożądane
Jak każdy lek, Filomag B6 może powodować działania niepożądane. Lek może spowodować zaburzenia przewodnictwa przedsionkowo-komorowego(np. zmiany rytmu pracy serca). Niekiedy po stosowaniu leku mogą wystąpić nudności i biegunka, które zwykle ustępują samoistnie, a także zaczerwienienia skóry, bezsenność, osłabienie mięśniowe.
U niektórych osób w czasie stosowania leku Filomag B6 mogą wystąpić inne działania niepożądane. W przypadku wystąpienia innych objawów niepożądanych, niewymienionych w tej ulotce, należy poinformować o nich lekarza.
- Siema. I jak, masz te zakwasy po wczorajszym wf ? Rozlał ci się kwas mlekowy?
+ No mam. Teraz czekam, aż go wp******i glukoza.
czym sie rozni ZMA np.olimpu a to "apteczne ZMA"?
kiedys bylem w aptece i porpsilem zyncas forte (czy jakos tak sie pisze) ale Pani powiedziala ze na recepte jest
wiec pomyslalem o tym ZMA olimpu bo lubie spac:D
aha, jesli mam niespelna 17 lat to moge jzu to szamac ?
Znawca w dziale odżywki & suplementy :)