Witam, od 4 miesięcy borykam się z ganglionem (rozmiarów kulki BB 6mm od pistoletu ASG - jednolita gładka kulka) na palcu wskazującym od strony wewnętrznej przy stawie jak się łączy palec z dłonią ( w tym zgięciu przy stawie). Samoczynnie nie sprawia bólu, jednakże jak zacznę ćwiczyć i nacisk obejmuje tamte rejony to boli, na początku znośnie ale potem coraz więcej :/ i sprawia dyskomfort, ostatnio zauważyłem, że jakby minimalnie się ta kulka powiększyła. Lekarz rodzinny powiedział, że to nie jest ganglion bo stwierdził, że takiego twardego gangliona jeszcze nie widział i to na dodatek w tym miejscu. Byłem u chirurga zrobił USG i stwierdził, że to jest ganglion, i że najlepiej będzie jak zrobi 3 nakłucia i mi to wyssie. I teraz mam do was pytanie, ponieważ jestem na cyklu Pure power, cm3 i bcaa, czy po takim zabiegu (może ktoś z was już to miał) będę mógł po kilku dniach kontynuować treningi ?? i czy te odżywki nie wpłyną na przebieg zabiegu i wyniki badania krwi (morfologia + cholesterol) ??
honor nie tkwi w broni lecz w człowieku