Witam. W ubiegla sobote obudzilem sie z bolem nadgarstka, na poczatku nie bylem zdziwiony bo juz kiedys wczesniej mnie bolal, np po cwiczeniu przedramion, jednak zauwazylem cos niepokajacego, a mianowicie na nadgarstku mam jakis nieiwlki guzek, ktory boli jesli go uciskam. Dzisiaj poszedlem na silownie i przy wyciskaniu sztangi lezac i wyciskaniu na bary nadgarstek bardzo boli, nie da sie cwiczyc. Wiem, ze powinienem isc z tym do lekarza, i tak zrobie, jednak poczekam jeszcze kilka dni, moze to zniknie. I tu moje pytanie, czy sa jakies sposoby domowe na leczenie ganglionu, co mozna zrobic zeby nadgarstek nie bolal podczas treningu?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja zawsze smarowałem maściami przeciw bólowymi i usztywniałem bandażem, powinno zmniejszyć ból, po pewnym czasie ból powinien sam zniknąć ale przy większym wysilku będzie powracał jedyne roziwązanie to wycięcie go.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
gangion na palcu - siłownia
Następny temat