Witam jakiś czas temu wydawało mi się że mam problem z tym że mój brzuch był większy z prawej strony..miałem iść do lekarza ale jakoś problem znikł lub był na tyłek mały że o nim zapomniałem. Teraz jestem w uk i w sumie od jakiegoś czasu zacząłem ostro cisnąć treningi nóg 2 x w tygodniu ..nie są to duże ciężary ale daje z siebie maxy ostatnio jakbsie kąpałem zobaczyłem że gdy wypuszcza powietrze i spinam brzuch to jest powiekszony z jednej prawej strony. Nie boli nic ale jest wiekszy. Dodatkowo odczuwam lekki dyskomfort w prawej pachwinie . no i mozna powiedzieć że mam codzienne gazy po posilkach.
dieta redukcyjna raczej ciezko strawa. dużo białka. ryz owsianka jaja.piersi z kur.odzywki białkowe.warzywa.. mam źle przeczucia że to jakaś przepuklina..która przez mięśnie brzucha nie moze się przedostać na zewnątrz i ucieka jelita stad te gazy..ale nic nie boli tak naprawdę..
Zdaję sobie sprawę że nikt nie jest tu lekarzem ale może ktoś miał podobny przypadek i coś podpowie z własnego doświadczenia. badania wykonam dopiero w styczniu bo wtedy do Polski lecę. odkładam ćwiczenia wielostawowe..i zobaczę co dalej

dieta redukcyjna raczej ciezko strawa. dużo białka. ryz owsianka jaja.piersi z kur.odzywki białkowe.warzywa.. mam źle przeczucia że to jakaś przepuklina..która przez mięśnie brzucha nie moze się przedostać na zewnątrz i ucieka jelita stad te gazy..ale nic nie boli tak naprawdę..
Zdaję sobie sprawę że nikt nie jest tu lekarzem ale może ktoś miał podobny przypadek i coś podpowie z własnego doświadczenia. badania wykonam dopiero w styczniu bo wtedy do Polski lecę. odkładam ćwiczenia wielostawowe..i zobaczę co dalej