Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
slabo
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
2 , na dece i mietku , na tesciu i dece
Opisz swój plan treningowy
5 dni w tygodniu
Cel cyklu
wieksza masa miesniowa , spalenie tluszczu
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
1 rok
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Stan zdrowia
tedencja do tycia
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
zdrowy
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
41
witam wyjadaczy
pytanie moje dotyczy genotropin 12
jak brac , co ile i ile jednostek ?
posiadam 3 opakowania i chcialbym je uzyc , czy bierze sie samom czy z czyms jeszcze .
licze na fachowe podpowiedzi . dzieki
Zmieniony przez - krzykacz w dniu 2015-10-05 19:03:15
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
41
ok wiec zacznbe od czegos innego , chcialbym schudnac z tluszczu a przybrac na miesniach mam jeszcze 10 szt wina depot i 6 ampulek po 2ml deca durabolin , zawsze cos moge dobrac , dokupic nie ma problemu , jakies propozycje ? rozumiem ze te 3 opakowania genotropin 12 mam sobie odpuscic i je oddac ?
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
41
ok , wiem dieta wazna , najwazniejsza ok , zaczynam diete na 100 na 1000% ok , ale pracuje co dzien przez 7 dni w tygodniu , praktycznie nieruszajac sie , co dzien na basen z rana na 30 min , na wieczor na pompownie , wszedlem w wiek ze brzuch rosnie a dawniej dobra dupa ze mnie byla i chcialbym powrocic do tego , tak czy siak cos wrzuce bo nie mam czasu na p******y wiec prosze o skromna porade , to by byl moj 3ci cykl , chce zaczac od listopada , chce schudnac z tluszczu . prosze o rade co najlepiej by bylo wrzucic zeby przyspieszyc proces. dzieki
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106287
Napisanych postów
378294
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711520
dietę w dziale dieta układamy
tutaj tylko saa tak naprawdę to max testa na podkład
choć osobiście to dopiął bym dietę i dał jakiegoś termogenika i leciał