Witam wszystkich chciałbym uzyskać informacje na temat glutationu TAD600. Mam w rodzinie osobe z nowotworem jest leczona chemioterapia oraz jakieś naświetlenia bardzo żle znosi leczenie i jak narazie niestety nic nie pomaga. Czy w Polsce jest dostepny glutation apteczny, czy pozostaje brać od dila, jaką dawke trzeba by było aplikować i czy glutation może zaszkodzić w jaki kolwiek sposób? Z góry dzięki za pomoc.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
w Polsce w aptece tego nie dostaniesz, poza tym.. nie znam sie, ale jezeli chemia itp. nie pomaga, nowotwór jest złośliwy to nie probuj leczyc kogos tymbardziej bez wiedzy, naczytales sie o tationilu i myslisz ze jestes madrzejszy od lekarzy,onkologów itp ?
https://www.sfd.pl/Tationil_/_Tad_600-t360846.html
jakbys chcial poczytac cos wiecej o tym srodku
Zmieniony przez - NoIzZeR w dniu 2015-05-05 12:55:54
https://www.sfd.pl/Tationil_/_Tad_600-t360846.html
jakbys chcial poczytac cos wiecej o tym srodku
Zmieniony przez - NoIzZeR w dniu 2015-05-05 12:55:54
Impossible Is Nothing
Pomogłem ? Daj SOG'a :)
...
Napisał(a)
Polecam książkę jak nie dać się lekarzowi Vernona Colemana, może się przydać w walce z rakiem lub da wskazówki co dalej robić.
...
Napisał(a)
chodziło mi raczej o to by wzmocnić organizm bo zle znosi leczenie zawsze można to wcześniej z konsultować z lekarzem
...
Napisał(a)
Znam 1 przypadek brania tad przy złośliwym wątroby. Niewiele pomógł, być może wynika to ze sprawy, że został dostawiony w zasadzie na możliwie ostatnim miejscu - najpierw pl szpital, prywatne kliniki, później zagranica i powrót do pl jako wrak i dopiero dostawienie leku.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
podpowiedziałem by zapytali lekarza co on sądzi podobno może przepisać lek z zagranic i pomóc w sprowadzeniu coś takiego wyczytałem. Szkoda dziewczyny kilka chemi już przyjeła teraz jeszcze naświetlanie myśle że warto by było troche wspomóc tak osłabiony organizm
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!