Pytanie: ktore z SAA powoduja zwiekszone sie gromadzenie wapnia w kosciach (przez co chyba robia sie grubsze prawda?) a ktore nie?
...
Napisał(a)
Sprawa wygladaja nastepujaco,mam b.chude kosci i chcialbym aby takie pozostaly, moim celem jest naniesienie jak najwiekszej ilosci miesa na nie aby wygladac ze tak powiem fenomalnie na rzezbie :).
Pytanie: ktore z SAA powoduja zwiekszone sie gromadzenie wapnia w kosciach (przez co chyba robia sie grubsze prawda?) a ktore nie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
HGH ?>
Ready to drift now
And I feel myself slipping inside you
=mafia.kapcie.sfd.pl= http://www.sfd.pl/1/images2005/20050914151429.jpg
...
Napisał(a)
Pogrubianie kości , hmmm to chyba wiekszosc saa , a napewno wszystkie które sa uzywane na osteoporozę . czyli min. miet , deka , oxandrolon , primka ...
...
Napisał(a)
To w duzym stopniu zalezy ile kolega liczy wiosen. Jesli powyrzej 21 lat to niema co liczyc ze kosci zgrubna w jakis specjalnie widoczny sposob.
...
Napisał(a)
mam 22lata,meta na 100% wiaze wieksza ilosc wapnia w kosciach ....Hormon wzrostu takze powoduje stale pogrubiebnie kosci a ja chce poprostu tego wszystkiego uniknac, rozmyslam nad tesciami(prolo,prop i mixem=omka,susta)...czy one w jakis sposob ciagna wapno do kosci?
...
Napisał(a)
A jesli bym calkowicie wyeliminowal wszelkiego rodzaju produkty mleczne ktore obecnie spozywam(twarog,owsianka na pleku z rana) ze swojej diety czy zachowalbym ta sama grubosc koscca co mam obecnie?
...
Napisał(a)
Mysle ze przesadzasz, ilez taka kosc moze ci zgrubnac w czasie cyklu... Skonczyles pozatym 21 lat uklad kostny jest juz w 100% wyksztalcony.
A pozatym jesli zbudujesz miesnie na tych kosciach to i tak niebedzie nic widac. IMO dziwne pytanie.
BTW zawsze wydawalo mi sie ze lepiej miec grubsze silniejsze kosci.
Zmieniony przez - Grassmaste w dniu 2005-07-18 20:20:39
A pozatym jesli zbudujesz miesnie na tych kosciach to i tak niebedzie nic widac. IMO dziwne pytanie.

BTW zawsze wydawalo mi sie ze lepiej miec grubsze silniejsze kosci.
Zmieniony przez - Grassmaste w dniu 2005-07-18 20:20:39
...
Napisał(a)
Nie sztuka jest miec bardzo grube kosci i duze obowdy w lapach,sztuka jest miec b.chudy kosciec i duze obowody i ja wlasnie do tego daze :),tylko no wiadomo troche juz mi sie znudzilo naturalne pakowanie i chetnie siegnolbym po cos dodatkowego(SAA).
...
Napisał(a)
Ale jesli masz chude kosci to niebedziesz mial grubych. Tutaj 90% zalezy od genetyki a nie saa.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!