Szacuny
3
Napisanych postów
271
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8096
Chodzi o wyciskanie z za karku i sprzed klatki- cwiczenia na barki nie mam gryfu prostego czy moge uzyc do tego sztangi z gryfem lamanym?
mam sztange z gryfem prostym ale ona ma 180 cm i jest troche nieporeczna ze wzgledu na brak miejsca do tego cwiczenia natomiast ta lamana ma 120 cm i jest ok.
Oczywiscie inaczej musze ja trzymac niz gryf prosty, ale czy ma to znaczenie w tym cwiczeniu??
Szacuny
27
Napisanych postów
7991
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
22233
Jak wy chcecie robic barki lamanym? raz ze miejsce gdzie sie trzyma rece na prostym przypada mniej wiecej ne zgjeciu, 2 ze trzymajac na zgjeciu to chyba bedzie 60 kg mahac a nie ciezarami bo watpie by komus nadgarstki w takiej pozycji wytrzymaly.
Generalnie poroniony pomysl wg mnie.
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
Szacuny
27
Napisanych postów
7991
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
22233
przeciez gryfu prostego nie trzymasz przy kacie rozwartym, a przy talezach masz taki kat wiec odpada.Zreszta naloz sobie z 90 kilo i sprobuj to zobaczysz oco chodzi
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...