Siemka chcialbym do mojego domowego treningu wprowadzic cwiczenia z gumami i w tym moje pytanie chcialbym sie dowiedziec ktore gumy najlepsze moze jakas nazwe byscie mi podali szukalem juz na allegro ale nw ktorw byly by w pozo ogl ostatnio trening karmowskiego jak te gumy prezentowal i od razu sie nimi zafascynowalem dzieki za odp
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Poczytaj opinie w internecie.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
...
Napisał(a)
theraband jedna z lepszych jeśli chodzi o jakość, oczywiście też musisz wybrać tę o odpowiednim kolorze
...
Napisał(a)
,,Projekt 37 w ktorym Michał Karmowski wraz z ekipą Dixon 37 ćwiczyć będzie z gumami ''. mi bardziej chodzi o takie gumy co on pokazuje w tym filmiku no i zeby bylo ich pare a nie 3 czy 1 jak kupowac to kupic juz tak z 5\6 dzieki za odp
1
...
Napisał(a)
Powiem Ci szczerze, że sam takich nie spotkałem ja osobiście trenuję albo z terabandem albo s tubingiem z ręczkami. Zapewne każdy kolor będzie miał inny naciąg więc faktycznie kilka różnych gum mile widziane
...
Napisał(a)
Jakie są wasze zdania na temat gum do ćwiczeń takich jak na tym filmie do rozwijania sylwetki?
TRENING Z GUMAMI | Projekt 37 z Michałem Karmowskim i Dixon37 (Zapytaj Trenera)
Czy ktoś się wypowie na ten temat z osób które w ten sposób przez dłuższy czas ćwiczyły? Warto? Są efekty?
Zmieniony przez - bartek2c w dniu 2015-07-29 00:04:00
TRENING Z GUMAMI | Projekt 37 z Michałem Karmowskim i Dixon37 (Zapytaj Trenera)
Czy ktoś się wypowie na ten temat z osób które w ten sposób przez dłuższy czas ćwiczyły? Warto? Są efekty?
Zmieniony przez - bartek2c w dniu 2015-07-29 00:04:00
2
...
Napisał(a)
Jak się ma ograniczony sprzęt bądź jako uzupełnienie treningu jak najbardziej a czy skuteczny zależy od wielu czynników.
...
Napisał(a)
Da się bo gumy oporowe dają duże możliwości jak dieta będzie ok to da się zrobić choć siłownia też mile widziana 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!