Szacuny
14
Napisanych postów
2058
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
33403
witam, mam na czole ślad po guzie jeszcze z czasów podstawówki - zostało takie zgrubienie, nie jest moze super widoczne, ale troche mnie denerwuje.. mozna to jakos usunąć?
a tak przy okazji, jaka maść polecacie na rozstępy?
"These are the people who always know a guy who knew a guy, who took steroids and his head exploded."
Szacuny
4
Napisanych postów
864
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
42629
Jezeli chodzi o krem na rozstepy to moge doradzic GERBER Krem na rozstepy z kompleksem ujedrniajacym przy regularnym stosowaniu jest naprawde kozacki najlepiej go wmasowywac w rozstep...A co do guza to nie wiem ja mam gorzej bo w dziecinstwie udezylem sie w glowe i mam taka malutka blizne na srodku czola takie wglebienie to dopiero beznadzieja :(
Szacuny
1
Napisanych postów
49
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
266
mialem kumpla boksera ma podobny problem z guzem jak ty. Nieda sie tego praktycznie usunac. To nie jest zgrubienie skóry tylko w tym miejscu po guzie grubieje troche tkanka kostna i okostna. Mozna to chirurgicznie spiłowac ale zabieg ten to nie przelewki tylko gruba operacje itp. ******l to. Doda ci męskości.
Szacuny
14
Napisanych postów
2058
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
33403
kurde no to lipa :/ wogole mam nieciekawa ta twarz, bo ostatnio sobie nabiłem 2 guza, z drugiej strony czoła, ale na szczescie mniejszego i szybko się nim zająłem, wiec chyba duzy ślad nie zostanie.. do tego mam blizne po rozcięciu na zakolu :/
"These are the people who always know a guy who knew a guy, who took steroids and his head exploded."