...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
np http://pl.wikipedia.org/wiki/Guz_olbrzymiokomórkowy_kości
Przez rok to już powinieneś lekarza odwiedzić
Przez rok to już powinieneś lekarza odwiedzić
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
"Podstawowym objawem jest ból i obrzęk; ze względu na lokalizację często są one mylnie rozpoznawane jako zapalenie stawu. Często obserwuje się ograniczoną ruchomość, w zaawansowanych przypadkach może dojść do złamań patologicznych." To mnie nie boli więc to raczej nie jest guz olbrzymiokomórkowy kości :P
Czasem tylko (bardzo rzadko) zdarza się że przeszkadza mi w wyprostowaniu nogi np. podczas jazdy na rowerze
Zmieniony przez - Amator98 w dniu 2014-10-08 21:22:16
Czasem tylko (bardzo rzadko) zdarza się że przeszkadza mi w wyprostowaniu nogi np. podczas jazdy na rowerze
Zmieniony przez - Amator98 w dniu 2014-10-08 21:22:16
1
...
Napisał(a)
Może nie boli jeszcze, bo pierwsze objawy zmniejszania ruchomości już opisujesz. Tak czy siak lekarz powinien to zobaczyć.
...
Napisał(a)
Koniecznie ! Ja już dawno bym się umówił na wizytę z czymś takim bo nie wiadomo co z tego jeszcze wyjdzie.
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!