ostatnio,z dnia na dzien pojawil mis ei guzek pod zuchwa z lewej strony,nie wiem co to moze byc,jakis czas temu mialem uraz kregu 4 w kregoslupie szyjnym i calego miasnia mostkowo-sutkowo-obojczykowego z prawej strony wlasnie.wtedy spuchl mi caly miesien,a glownie kark i co dziwne to miejsce pod szczeka,w ktorym pojawil sie teraz ten guzek,bylem u lekarza,wyslal mnie do dentysty,a on nie mogl zajrzec do ust,bo mialem straszny szczekoscisc,moglem na 3-4 mm usta otwierac,sam dentysta sie zdziwil,ale powiedzial,ze to pewnie od zeba,dal prochy i przeszlo jakos,fakt po 2 tygodniach dopiero,ale przeszlo,potem jeszcze co jakis czas puchlo mi w tym miejscu,ale juz mniej. myslalem,ze to moze wezel chlonny.co to moze byc? poradzcie,bo sie bardzo martwie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Możliwe. Idź do internisty niech zbada fizykalnie, zleci podst bad lab.
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat