Szacuny
11
Napisanych postów
504
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13476
WI tkos moze czy to cos powaznego? Mam guzek nad lewym jadrem taka jakby mala kulka ktora czasem boli jak dokladnie wymacam to czuje tak jakby jakies zyly ktore sa jakby polaczone z jadrem. Niechce z tym isc do lekarza moze mi ktos pomoze
Szacuny
7
Napisanych postów
255
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3764
bo myslisz ze lekarz nie ma nic innego do roboty tylko lubi macac 15 latkow po jajkach. ludzie, na studiach sa sekcje zwlok, w praktyce lekarskiej widzi sie rzeczy tak dziwne (ziejacy odbyt, rozszczep podniebienia) ze te wasze guzki na jajeczkach nie robia na lekarzu wrazenia. a jak sie boisz zlego dotyku, to zawdzwon do wrozki. ona ci pomoze przez telefon.
w. zapisz sie do kobiety lekarza. tylko zeby ci nie zesztywnial przy badaniu bo bedzie siara
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20985
Napisanych postów
71624
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576937
Jeśli nie chcesz iść do lekarza, to chociaż wpisz w google "jądro" / "nasieniowody" / "moszna" i zapoznaj się z własną anatomią. Sam powinieneś dojść w czym rzecz i przy okazji czegoś się nauczysz
Szacuny
11
Napisanych postów
504
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13476
To moze byc rak? krude troche ostatnio mnie to niepokoi niewiem jak to opisac ale tak jak mowie kulka jest a to chyba nie jest normalne jest poloczona z lewym jadrem chyba takimi zylami czy niewiem c oto jest
Szacuny
11
Napisanych postów
504
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13476
Wiem ze powinienem isc do lekarza i pewnie pujde ale napsialem tutaj abyscie mi napisali (oczywiscie ci co sie na tym znaja zeby mnie w blad nie wprowadzic) cos o podobnych przypadkach z podobnymi objawami mi przychodzi tylko na mysl rak i cos o zylakach ejszcze czytalem ale sam niewiem co ja mam
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20985
Napisanych postów
71624
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576937
Zapewne nie masz nic. A jak już to żylaki powrózka. Przestań nadużywać nazwy "rak" bo za chwilę dostaniesz niespodziewaną nagrodę! Idź na usg i przestań wymyślać.
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
672
A ja zaproponuje ci rozwiązanie które może ci pomóc. Mże jest to po prostu nasienie którego dawno nie wydalałeś. Chyba nie trzeba pisać jak to zrobić.(To nie jest żart).
Szacuny
11
Napisanych postów
504
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13476
Cyba pujde z tym do lekarza bo dzisiaj patrze tak jakby ten guzek urusl troche mam pytanie. Do jakieg lekarza mam isc? i czy jakic hstary cap bedzie mnie macal po pisiorze?chyba nie bede mu zdejmowal gaci tylko jakos moszne wystawie nie?