parę dni temu poszedłem na siłownię, na drugi dzień miałem lekkie zakwasy a na końcu szyi a właściwie już na plecach wyczułem guzek srednicy 1cm z lewej strony, potem izometrycznie z drugiej strony, a na nastepny dzien drugi z lewej. co to moze byc? 2 guzki z lewej zbiegaja sie tak idą miesnie do szyi.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jak dotykam to lekko bolą. są twarde. cwiczenia na klate i glownie na bicepsy byly. moze to sie przemeczylem tym, dodam ze mam okragle plecy.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Nie bardzo rozumiem to stwierdzenie lekko przesunac sie da, ale tak skokowo - podobnie jak w przypadku węzłów chłonnych jak są powiększone czy inaczej?
1
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
ale czy węzły chłonne są w tym miejscu? a co do przesuniecia to sie przesuwa ale tak jakby na coś wskakiwało i zeskakiwało. sam nie wiem.
...
Napisał(a)
Nie bardzo. Może w bardzo dziwny sposób "wygniotłeś" te guzki na ławce jak robiłeś klatkę lub pokrewne ćwiczenia na tą partię mięśniową. Może jakaś narośl - można zgadywać i spekulować. Wybierz się jutro do lekarza pokazać te guzki.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
poszedłem dziś do lekarza, okazało się, że te guzki to jednak powiększone stwardniałe węzły chłonne, a i mialem taka plamke czerwoną 3x3cm pomiędzy tym pryszczykowatą. okazało się, że to półpasiec :/
...
Napisał(a)
przez 2 tyg zero cwiczen, pozniej juz mozna, przypisal wit B, antybiotyk i puder plynny do smarowania.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!