Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
milosz69m drol , h drol czy s drol o s zapomnilaemco jest lepsze ? jakie są efekty po jednym i drugim i ceny jakie ?
Zmieniony przez - milosz69 w dniu 2013-01-26 10:59:06
...
Napisał(a)
mdrol = sdrol
hdrol w stosunku do superdrola jest b.słaby
poza tym poczytaj trochę bo jest mnóstwo informacji i każdy ph był na forum wałkowany setki razy
Zmieniony przez - Lasix w dniu 2013-01-26 11:13:25
hdrol w stosunku do superdrola jest b.słaby
poza tym poczytaj trochę bo jest mnóstwo informacji i każdy ph był na forum wałkowany setki razy
Zmieniony przez - Lasix w dniu 2013-01-26 11:13:25
...
Napisał(a)
Po pro halo mialem problemy zoladkowe...zgaga itd. Trwaly jeszcze po skonczeniu przerwanego cyklu. Wiecej tego gówna nie tkne. Co do M-drola to jest to kosa. Lepiej bierz sprawdzone SAA.
Co mnie nie zabiję,to mnie wzmocni...
...
Napisał(a)
Lukas7272Po pro halo mialem problemy zoladkowe...zgaga itd. Trwaly jeszcze po skonczeniu przerwanego cyklu.
jak się ma gównianą profilaktykę to tak jest...
poza tym istnieje coś takiego jak pre-cycle therapy
Zmieniony przez - Lasix w dniu 2013-01-26 12:23:41
...
Napisał(a)
Lasix zgadza się profilaktyka to podstawa, ale niektórzy tak mają, że nie trawią orali... Ja np. na ostatnim cyklu miałem problemy z trawieniem przy mecie 30mg ed. teraz jadę metę 20 ed + epi 30 ed i wszystko gra, ale dopiero 2 tydzień. nie wiem sam od czego to zależy. profilaktyka była podobna wtedy i teraz sylimarol + essentialle forte. a co do autora to na razie, jeśli dane w profilu są aktualne to skup się porządnie na jedzeniu i treningu, a kilogramy jeszcze wskoczą naturalnie
Zmieniony przez - Devin w dniu 2013-01-26 13:12:50

Zmieniony przez - Devin w dniu 2013-01-26 13:12:50
...
Napisał(a)
Sylimarol i esseliv to nic specjalnego ale uwierz mi wrzucasz TUDCA lub robisz dobry pre-cycle therapy na preparatach wieloskładnikowych typu cycle assist i jest bajka...kiedyś też miewałem zamułe na metanabolu zawsze bęben pełny itp., a teraz jade na mocnych ph z całym kompleksem osłonnowym i nigdy nie mam problemu...aptety dopisuje, zgagi brak wszystko jak trzeba.
...
Napisał(a)
Słyszałem o tym ,ale nigdy nie próbowałem. A jakie produkty byś polecał z TUDCA? Dzieki za cenne info 

...
Napisał(a)
Brałem tylko dwa jeden z Thermolife Liver Longer a drugi z Omega Sports Liver Lock...oba rewelacyjne, w odbudowie i odtruwaniu wątroby chyba tylko glutation jest lepszy.
...
Napisał(a)
Bralem pro halo i dbalem o profilaktyke Lasix. Po prostu moj zoladek tak zareagowal i jemu rowniez moze to sie przytrafic i musi brac takie rzeczy pod uwage. Ja z perspektywy czasu wiem ze lepiej reaguje na SAA niz PH.
Co mnie nie zabiję,to mnie wzmocni...
...
Napisał(a)
Nie wnikam ale naprawdę nie wiem jak Wy to robicie, że stosujecie dobrą profilatktykę i macie problemy z oralami...jeżeli ktoś zaczyna startować z osłonkami w dniu cyklu to nie ma się co dziwić bo to stanowczo za późno, na żołądek są rownież dobre probiotyki tylko wszystko trzeba zaczynać wcześniej.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!