Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

hasceral

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 11987

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 494 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 23494
ostatnio zupelnie przypadkowo zobaczylem na pulce masc hasceral i przeczytalem sklad..m.in kwas salicylowy i mocznik oznacza to wiec ze mozna go uzywac rowniez na roznego rodzaju plamy po tradziku itp?

Hardstyle Is My Style...

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 291 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 3317
Na ulotce z Hasceralu jest napisane by zmywac go i naklladac nowy ?
tak robicie? bo ja to wtarłem i mam zamiar nosic az sie nie umyje, a potem druga dawke walnac na noc.
co o tym sadzicie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 157 Napisanych postów 10921 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 43675
plamy po tradziku? ale masz na mysli przebarwienia cyz co?
jak ma mocznik to mozna go stosowac na rozstępy to rozjaśni na blizny po trądziku raczej też,.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 494 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 23494
tak prebarwienia i takze ponoc kwas salicylowy ma jakies tam wlasciwosci..no takie ze rozjasnia te przebarwienia

Hardstyle Is My Style...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 255 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 4225
a czy ta masc nadawalaby sie jako profilaktyka przed rozstepami? stosowana np przed treningiem na miejsca narazone nadmiernym "rozciaganiem" ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
danutha ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 92 Napisanych postów 3767 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 29908
Nie wydaje mi sie.profilaktycznie stosuj cos co natlusci skore i sprawi,ze bedzie bardziej elastyczna.
Masci z kwasem salicylowym stosuje sie na odciski,luszczyce..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 255 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 4225
a co polecasz do natluszczenia? Niby pelno tego na rynku ale ja sie totalnie nie znam domyslam sie ze oliwka natlusci nie tylko cialo ale takze ubranie moze jakis balsam albo mleczko? :P I kiedy najlepiej stosowac pzred silka/po kapieli?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 203 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2338
profilaktycznie na rozstepy ja hartuje skórę... wzmacnia wiązania kolagenowe

Ćwicz jak zwierze, zachowuj się jak człowiek...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
moglbys rozwinac zdanie bo nie bardzo wiem co amsz na mysli mowiac "hartuje" :P Myslalem tez o kupieniu kolagenu w proszku/tabsach jako profilaktyke.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 203 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2338
wchodzisz pod prysznic...raz ciepła raz zimna woda...w ten sposób własnie hartujesz ciało, dltaego w zime są ludzie którzy się kąpią w jeziorach morsy:D kąpią się bo zahartowani

Ćwicz jak zwierze, zachowuj się jak człowiek...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 157 Napisanych postów 10921 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 43675
ale faktycznie balsamy nawilzajace ujedrniajace skore pomagaja zapobiegac i lekko uniewidaczniac rozsteoy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
danutha ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 92 Napisanych postów 3767 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 29908
Ja stosuje balsam Cold Cream z Avene.Jest przeznaczony do bardzo suchej skory.Wystarczy ze nasmaruje sie 2-3 razy w tygodniu wieczorem,po kapieli.Zawsze najlepiej stosowac kosmetyki na noc,bo wtedy skora lepiej je wchlania.Ten balsam nie jest przeznaczony dla kobiet w ciazy i na rozstepy,ale do suchej skory.Tak samo z La Roche Iso urea mlczeko do ciala.Zamierzam je niebawem wyprobowac.A super sprawa to kosmetykio z firmy Galenic.Troche drogie (balsamy powyzej 100zl),ale naprawde dzialaja.Z wiekiem czlowiek sie uczy,ze lepiej nie smarowac sie niczym przez jakis czas i wydac jednorazowo na lepszy krem czy balsam wieksza sume,niz ciagle stosowac jakies badziewne kosmetyki,ktore maja watpliwe dzialanie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jak to jest z tymi sutkami? :PP

Następny temat

peeling

Wiosna na pelnej
Polecane artykuły