:)
...
Napisał(a)
czesc ile kosztuje hepatil i czy jest dobra odsłonką prosze o odpowiedzi :D dzienki :D (pakierzy)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
hepatil jest dobry na regenercje watroby, podczas cyklu sordkami hepatoksycznymi jest sylimarol 70mg/30 tabs - cena - 6-8zl
26 weeker...
...
Napisał(a)
a sylimarol musze brac czy moge tylko brac hepatil po cyklu po jestem juz w połowie cyklu mietka i raczej juz sylimarol wezme innym razem a i ile kosztuje hepatil i mozesz mi napisac rozpiske jak mam go brac :D ??dzięki
...
Napisał(a)
mozesz stosowac hepatil, nie ma podzialu to na cyklu, to po.
jezeli jestes w polowie cyklu zacznij jak najszybciej brac hepatil, stosuj go jeszcze jakis czas po cyklu
dawkowanie na ulotce
cena kolo 15 pln
jezeli jestes w polowie cyklu zacznij jak najszybciej brac hepatil, stosuj go jeszcze jakis czas po cyklu
dawkowanie na ulotce
cena kolo 15 pln
CONQUER ALL
...
Napisał(a)
ale ja mysle ze wezme Po cyklu bo wiekszosc mi tak muwi DZięki za pOmoC :D
...
Napisał(a)
rob jak chcesz chociaz ja bym ci radzil zebys sie posluchal tego co zaproponowali ci tu koledzy

...
Napisał(a)
Wez cos w trakcie cyklu !! ( hepatil/sylimarol ) bo Cie moze watrobka ostro pobolewac
Dobrze radze
{POZDRO}

Dobrze radze
{POZDRO}
26 weeker...
...
Napisał(a)
Nic niepogorszy
A raczej polepszy, bo niestracisz checi do lykania tabsow
- watroba niebedzie bolec.
Sylimarol/hepatil to preparaty ziolowe
wiec niemaja wplywu na efekt anaboliczny jaki daje metanabol
{POZDRO}

A raczej polepszy, bo niestracisz checi do lykania tabsow

Sylimarol/hepatil to preparaty ziolowe

{POZDRO}
26 weeker...
...
Napisał(a)
Dzieki za odpowiedzi naprawde mi przykro bo jak bym miał abonament to był z chęcie dał soga cinematicowi :d i reszcie :d
...
Napisał(a)
Ja niestety nie brałem nic na okres brania metanabolu i miałem lekkie pobolewania w okolicach wątroby(chyba wątroba
) nie przekraczałem 15mg/dziennie. Po cyklu brałem syliamrol a później hepatil.

The future is coming on......
>>> Doping Division Force Crew <<<
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!