Cześć mam prawie 19 lat. Ostatnio przez nacisk mamy , postanowiłam schudnąć. Dla siebie też chciałam to zrobić ale chyba w inny sposób. Mam 158 i ponad 50 kilo wagi , nie wiem czy nie koło 60. W ciągu roku przytyłam dużo. Postanowiłam pić herbatę spalającą z herbapolu. Piję ją 3 razy dziennie. Chodzę także na basen dwa razy w tygodniu. Bardzo lubię pływać, staram się jak najlepiej wykorzystać ten czas w wodzie. Chciałam spytać co myślicie na temat takich herbat. Czy to jakoś może mi zaszkodzić?
Waga: 50-60 dokładnie nie wiem
Wzrost: 158
Obwód klatki: nie wiem
Obwód ramienia: nie wiem
Obwód talii: nie wiem
Obwód uda: nie wiem
Obwód łydki: nie wiem
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: nie wiem
Aktywność w ciągu dnia: szkoła
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: basen 2 razy w tygodniu i staram się codziennie chodzić na steperze
Odżywianie: Nie jadłam regularnie i bardzo lubiłam jedzenie z McDonalda. Teraz staram się jeść regularnie , nie jem słodyczy nie odżywiam sie w McDonaldzie. Dzięki tej herbaty nie mam uczucia głodu , więc nie jem za dużo.
Cel: poprawa estetyki i proporcji
Ograniczenia żywieniowe: mam astmę oskrzelową wywołaną alergią
Stan zdrowia: aktualnie jest wszystko dobrze , ale mam także problemy z nerkami (podejrzewana kamnica nerkowa)
Preferowane formy aktywności fizycznej: z godzinę dziennie
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: Tylko herbata o której mowa w notce
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: chyba tak
Stosowane wcześniej diety: starałam się mniej jeść
Waga: 50-60 dokładnie nie wiem
Wzrost: 158
Obwód klatki: nie wiem
Obwód ramienia: nie wiem
Obwód talii: nie wiem
Obwód uda: nie wiem
Obwód łydki: nie wiem
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: nie wiem
Aktywność w ciągu dnia: szkoła
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: basen 2 razy w tygodniu i staram się codziennie chodzić na steperze
Odżywianie: Nie jadłam regularnie i bardzo lubiłam jedzenie z McDonalda. Teraz staram się jeść regularnie , nie jem słodyczy nie odżywiam sie w McDonaldzie. Dzięki tej herbaty nie mam uczucia głodu , więc nie jem za dużo.
Cel: poprawa estetyki i proporcji
Ograniczenia żywieniowe: mam astmę oskrzelową wywołaną alergią
Stan zdrowia: aktualnie jest wszystko dobrze , ale mam także problemy z nerkami (podejrzewana kamnica nerkowa)
Preferowane formy aktywności fizycznej: z godzinę dziennie
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: Tylko herbata o której mowa w notce
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: chyba tak
Stosowane wcześniej diety: starałam się mniej jeść