Witam moje pytanie jest o herbatę hibiskus a mianowicie niektórzy twierdzą ze pomaga spalać tłuszcz. Ale czy ona rzeczywiście spala sam tłuszcz i czy nie spada po jej tkanka mięśniowa ??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jednym slowem; daj sobie spokoj. dieta trening i tluszcz sie pali a nie jakies herbatki
...
Napisał(a)
Nie kombinuj z takimi herbatami. Kup zieloną do popijania w całym dniu, czerwoną do posiłków i ewentualnie biała jako zastępstwo do kawy.
Herbaty najlepiej Bio-active albo w zielarskiej aptece(ale ostrzegam czerwona herbata w kostkach to masakra).

...
Napisał(a)
co jest złego w czerwonej w kostkach?
Jak umiesz zaparzyć bardzo smaczna.
pzdr/
Jak umiesz zaparzyć bardzo smaczna.
pzdr/
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
łee nie do wypicia. Nie ma porównania smakiem z nieco droższą wersją z Bio-active, ale o gustach się nie dyskutuje.
...
Napisał(a)
To chyba inne kostki kupujemy,
bo wydaje mi się, że bio active dużo tańsza jest.
pzdr/
bo wydaje mi się, że bio active dużo tańsza jest.
pzdr/
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
oki dzieki oczywiscie song dla obu ;]
...
Napisał(a)
Może coś pokręciłem, ale ta chińska starcza na 2 razy dłużej niż bio active.
Pamiętaj ,że to pije się do posiłku.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!