czesc chcialbym teraz kupic cos typu hmb albo Creafusion- i zastanawiam sie co lepsze-hmb mam do wybory albo z treca w caps. po 800mg -220 szt za 99 albo hmb liquid z treca + gratis bcaa -a moze lepiej zrezygnowac z hmb i kupic creaFusion? jadl to juz wogule ktos?? aha i chcialem dodac ze jakies 3 tygodnie moze 4 temu skonczylem kreatynke brac-wiec troche maly odstep by byl-napiszcie co sadzicie o moich wyborach i ktory byscie polecili-z gory dzex i za dobre odpowiedzi dam sogacza:)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dodam tylko ze napewno musisz teraz zrobic sobie przerwe od kreatyny.
chemik-mafia.suple.hardcor.pl
...
Napisał(a)
hmb możesz ale raczej nie w płynie, a patrząc na twoją przerwę to ona już trochę trwa, więc moim zdaniem masz takie alternatywy; albo kupić hmb i ciągnąć ten cykl przynajmniej dwa miesiące, albo poczekać jeszcze ze dwa tygodnie i kupić creafusion, to zależy od twoich celów, ale z tego co opisujesz to moim zdaniem chyba lepiej wyjdziesz na tej drugiej możliwości.
...
Napisał(a)
Dzięki Rendy - ale to w pierwszy etapie rzezby - teraz leci drugi - finałowy za 6 tygodni nowe fotki beda :)
chemik-mafia.suple.hardcor.pl
...
Napisał(a)
bral ktos wogule to kreafusion? bo nie chce znowu kupic jakies nowosci ktora na mnie nie podziala-juz kiedys tak zrobilem z super "dobrym" dibencozide kupilem odrazu 2 paczki i lipa w polowie odsprzedalem kumplowi:) a jesli chodzi o efekty to po kreafusion bardziej masa a po hmb chyba rzezba i definicja sie poprawi tak??
...
Napisał(a)
Creafiuszon jest od niedawna na rynku wiec jeszcze nie ma goscia który by caly cykl na tym zrobil. Popatrz sobie na sklad (bogaty) , powinno dzialac.
...
Napisał(a)
juz chyba postanowilem-kupie sobie hmb z treca w kapsulkach po 800mg w jednej-200szt i starczy mi to chyba na jakies 5 tygodni a potem kupie znowu hmb bo niby po dluzszym czasie lepiej dziala-co sadzicie o tym pomysle?? bo jesli jest dobry to zaraz wchodze do sklepu i zamawiam-z gory dzieki za odpowiedzi
...
Napisał(a)
no chlopaki doradzcie mi cos bo nie wiem co mam zamowic teraz: chodzi mi oto czy dobre hmb (Trec220 kaps po 800mg)wybralem?? czy dobrze bedzie wziac takie 2 hmb ktore starcza na okolo 10 tygodni? dodam ze zalezy mi na poprawieniu definicji miesni i wyrzezbieniu sie-z gory dzieki za odpowiedzi
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!