Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
chyba ze zna ktos jakis inny dobry lek na zatoki oprócz antybiotyków..
...
Napisał(a)
heheheheheheh poprostu nie jest mi dane koksowac przed swoim pierwszym cyklem zaplanowanym na luty zrobiłem go pod koniec czerwca bo ciągle chorowałem teraz w sumie tak samo jest ****i... mnie chyta
...
Napisał(a)
bez zadnego ale bym lykal ten ibuprom

Żeby życie miało smaczek
raz omeczka
raz treniaczek
...
Napisał(a)
jak masz zajęte zatoki wywal ibuprom, pomaga że ja ******l...
weź sinupret, krople albo tabletki, niezły , ziołowy lek, nie musisz bać się o interakcje choć zdaje się drogi. druga ewentualność acetylocysteina ( ACC, Fluimucil, Tussicom )ładnie osczyszcza zatoki, dodatkowo jest świetnym antyutleniaczem. Te ostatnie na receptę ale nie drogie.
Ibuprom zatoki czy jakikolwiek ibuprom jest dobry jak Cię od tych zatok cały łeb napieprza tak że już nie dajesz rady ale wtedy to bym cykl przełożył....
A sprawdziłem ceny bo dobry dzień mam..
Sinupret jest OTC ( bez recepty ) - 50 tab. - ok 25 zeta.
pozostałe na receptę i ceny w zależności od formy, dawki i ilości od 8 do 30zeta. Njlepsza jest dawka 600mg w tabletce musującej, tu najtaniej wyjdzie Fluimucil ok 15 zeta. Aha, często dostaniesz to bez recepty jak ładnie poprosisz i nie trafisz na jakąś durną krowę w aptece, bo to żadne trucizny...
weź sinupret, krople albo tabletki, niezły , ziołowy lek, nie musisz bać się o interakcje choć zdaje się drogi. druga ewentualność acetylocysteina ( ACC, Fluimucil, Tussicom )ładnie osczyszcza zatoki, dodatkowo jest świetnym antyutleniaczem. Te ostatnie na receptę ale nie drogie.
Ibuprom zatoki czy jakikolwiek ibuprom jest dobry jak Cię od tych zatok cały łeb napieprza tak że już nie dajesz rady ale wtedy to bym cykl przełożył....
A sprawdziłem ceny bo dobry dzień mam..
Sinupret jest OTC ( bez recepty ) - 50 tab. - ok 25 zeta.
pozostałe na receptę i ceny w zależności od formy, dawki i ilości od 8 do 30zeta. Njlepsza jest dawka 600mg w tabletce musującej, tu najtaniej wyjdzie Fluimucil ok 15 zeta. Aha, często dostaniesz to bez recepty jak ładnie poprosisz i nie trafisz na jakąś durną krowę w aptece, bo to żadne trucizny...

lessie...po prostu lessie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!