...
Napisał(a)
mam znajoma w aptece i mam mozliwosc kupienia clomidu, tylko teraz mam pytanie ile kosztuje?
1
...
Napisał(a)
Doping niestety jest powszechnie obecny w sporcie, jak i w amatorskim trenowaniu, szczególnie na siłowniach, gdzie trenującym zależy na zmianie swojej sylwetki. Wiele osób chciałby pójść na skróty i wybiera właśnie tę drogę. Warto jednak wiedzieć o tym, co stosujemy i jak dany związek wpływ na nasz organizm.
Jednym z nich jest Clomid, czyli związek o nazwie cytrynian klomifenu. Pozyskuje się go w warunkach laboratoryjnych, a celem medycznym jego stosowania jest poprawa procesu jajeczkowania u kobiet. Jednak najbardziej popularny jest wśród osób, którym zależy na kształtowaniu sylwetki. Pomaga on podtrzymać produkcję testosteronu u osób, których została ona zatrzymana. Ma to miejsce po zakończeniu cyklu sterydowego, kiedy to poziom testosteronu endogennego zmniejsza się i dochodzi do zablokowania osi podwzgórze - przysadka - jądra. Stosuje się go więc w tzw. odbloku. Brak jego może być skutkiem:
- niedoboru androgenów,
- braku libido,
- braku erekcji,
- bezpłodności,
- spadków masy mięśniowej,
- osłabienia,
- depresji.
Jest to lek na receptę, więc bez niej niestety nie kupisz go w aptece. Ceny mogą być różne. Najlepiej udać do danej apteki i zapytać.

Jednym z nich jest Clomid, czyli związek o nazwie cytrynian klomifenu. Pozyskuje się go w warunkach laboratoryjnych, a celem medycznym jego stosowania jest poprawa procesu jajeczkowania u kobiet. Jednak najbardziej popularny jest wśród osób, którym zależy na kształtowaniu sylwetki. Pomaga on podtrzymać produkcję testosteronu u osób, których została ona zatrzymana. Ma to miejsce po zakończeniu cyklu sterydowego, kiedy to poziom testosteronu endogennego zmniejsza się i dochodzi do zablokowania osi podwzgórze - przysadka - jądra. Stosuje się go więc w tzw. odbloku. Brak jego może być skutkiem:
- niedoboru androgenów,
- braku libido,
- braku erekcji,
- bezpłodności,
- spadków masy mięśniowej,
- osłabienia,
- depresji.
Jest to lek na receptę, więc bez niej niestety nie kupisz go w aptece. Ceny mogą być różne. Najlepiej udać do danej apteki i zapytać.

Moderator działu Odżywianie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
czytałem ten post, ale pisza ze okolo 10 zl ale za listek czy za opakowanie bo w opakowaniu sa dwa listki czyli 24 tabletki
1
...
Napisał(a)
w polskiej aptece jest tylko wegierski clostergebyght 1 opakowanie = 1 slojiczek 10 tabs koszt okolo 7-8 zeta
...
Napisał(a)
znajoma z apteki Ci nie moze powiedziec
?

Ale czekajcie wszyscy zblędną Wam twarze jeszcze kilka miesiecy ja Wam k***a pokaże
...
Napisał(a)
ona z głowy nie pamietala ceny tylko mowila zebym przyszedl to mi to sprzeda bo wie co to jest dlatego sie pytam was zebym wiedzial ile kasy wziac
...
Napisał(a)
j/w u nas nie ma listków
"GdybymPrzechodziłPrzezCiemnąDolinęZłaSięNieUlękne,BoTyJestesZeMną"
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/CLOSTILBEGYT_clomid_-_EGIS_/_Węgry_-_10_tab_po_50mg-t318711.html
cena w aptece ok. 6. na recepte. ja kupiłem na jednym forum dla kobiet, od pewnej panienki, 2 szt po 10 za szt.
cena w aptece ok. 6. na recepte. ja kupiłem na jednym forum dla kobiet, od pewnej panienki, 2 szt po 10 za szt.
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!