Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
nie znalazlem nigdzie podobnego tematu a nie chcialem sie podpisywac pod innymi ,problem jest taki ze zdaje mi sie ze moja szczeka(ochraniacz) nie jest idealnie dopasowana i chcialbym ja poprawic ale nie wiem czy to jakos nie pogorszy jej stanu uzywalnosci i nie chcialbym zeby mi sie rozpadla czy cos w tym stylu wiec jesli wy juz probowaliscie albo wiecie cos na ten temat to piszcie z gory THX
Zmieniony przez - szary90 w dniu 2008-12-31 12:53:53
Szacuny
6
Napisanych postów
21
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
175
temat stary ale skoro ja zajrzałem to pewnie inni też to robią - znajomy formuje szczękę dosyć często i nadal używa jednej - a formuje często bo ma aparat na zębach i położenie zębów ulega zmianie co jakiś czas :) Także ile razy można formować, pewnie tyle na ile pozwoli sama jakość szczęki. Zapewne te żelowe można częściej, sam mam jedną szczękę Opro która jest dosyć sztywna i wątpie aby pozwoliła się nawet drugi raz uformować z uwagi na mało ilość tego żelu do kształtowania.
Zmieniony przez - Wordi w dniu 2023-02-26 21:28:04
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
szczeki obojetne gdzie kupisz mozesz w sklepie internetowym, mozesz na alegro , w zwyklym sklepie to nie ma znaczenia ja akurat kupuje u trenera mojego . Firma Paffen Sport ;] juz uformowana dzieki MKD