Jak w temacie, ile wazy pojedyncza przeciętna piers z kurczaka? Nie mam jak zważyć, szukałem w internecie ale jakie sprzeczne informacje dochodzą do mnie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
To zależy gdzie kupujesz, zawsze możesz sprawdzić w sklepie na opakowaniu wagę. O ile się nie mylę, w biedronce na przykład jeśli dobrze pamiętam w pojemniku są 2 filety i paczka ma nieco powyżej 400 gram, czyli gdzieś z ~200g na filet.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
Jak kupuję piersi w mięsnym to jedna waży 150-350g więc sam widzisz że różne są. Może to Ci pomoże oszacować ile ma Twoja http://www.ilewazy.pl/piers-z-kurczaka
...
Napisał(a)
Nie da się ocenić, kurczak kurczakowi nie równy. Dzisiaj zjedz na oko a w przyszłości w wagę zainwestuj.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!