Szacuny
10
Napisanych postów
363
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
4930
witam. mam problem i nie wiem co z tym zrobic, a do lekarza nie mam mozliwosci isc/jechac. od mniej wiecej godziny po lewej stronie klatki, jakies 10 cm od mostka w dol pod katem 45stopni mam takie impulsywne drgania, dosyc szybkie (po przeciwnej stronie niz serce), tak jakby mi "nerw tam wszedl". czy to wlasnie nerw, czy moze cos innego?? dopiero wstalem i nie meczylem sie. nigdy nie mialem czegos takiego. co to moze byc??
Szacuny
68
Napisanych postów
7435
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
26133
na 1 rzut oka,z tego co piszesz sa to wlasnie drgania miesnia niekontrolowane(czasami tez takie miewam w roznych partiach)-spowodowane to jest brakiem mikroelelmntow i witamin - zadbaj o to,zeby dostarczyc takie magnes przede wszystkim do organizmu(jakis laktomag albo cos),rowniez witamina K,potas,ogolnie witaminki
nie pij za duzo kawy,bo magnes wyplukuje wlasnie
"Pozwol mi zwyciezyc,a jesli nie zdolam,pozwol mi byc dzielnym w mej walce."
"POZWOL MI ZWYCIEZYC, A JESLI NIE ZDOLAM, POZWOL MI BYC DZIELNYM W MEJ WALCE"
Szacuny
205
Napisanych postów
13874
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
158206
z elektrolitami to ejst tak, że zarówno ich niedobór, jak i nadmiar moga dawać te same objawy w postaci kurczy.
myśle, ze szklanka soku pomidorowego dziennie nie zaszkodzi.
Szacuny
500
Napisanych postów
9533
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18709
ano
moze być to spowodowane : nadmiarem lub niedoborem minerałów czyli jak koledzy napisali : wapń magnez potas itp
moze być to skutek przeciążenia , zmiany metabolizmu
i w sumei wynikającej z wcześniejszych zmiany pobudliwości..
pozdro
p.s to nic takiego , każdy chyba to przeżył w postaci skurczu , drżenia mięśni itp
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
To co napisali przedmówcy.Mysle,że takie drzenia to równiez skutek przeciązenia odpowiedniej grupy miesniowej. Widocznie mocno ćwiczyłes mm brzucha badz klatke i tak sie stało.