czy istnieje jakiś inny sposób oprócz izoteku żeby zapobiegać powstawaniu syfów na ciele? Jestem chyba podatny na takie skutki, po pierwszym cyklu długo musiłem się leczyć izotekiem. Na drugim zapobiegłem ich powstawaniu przez azotek, ale niestety ma on spore skutki uboczne. Czy jest jakiś inny sposób aby temu zapobiegać?
...
Napisał(a)
Cześć,
czy istnieje jakiś inny sposób oprócz izoteku żeby zapobiegać powstawaniu syfów na ciele? Jestem chyba podatny na takie skutki, po pierwszym cyklu długo musiłem się leczyć izotekiem. Na drugim zapobiegłem ich powstawaniu przez azotek, ale niestety ma on spore skutki uboczne. Czy jest jakiś inny sposób aby temu zapobiegać?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- T.enathat + m-drol. bądź inny środek.
- 4 CYKL A PRZYROST WLOSOW NA CIELE?????
- momentalny zarost na ciele po propie
- Jak z tą KRWIĄ na BOMBIE? - podsumowanie znanych metod zapobiegania nadkrwistości wtórnej.
- Jakie saa w najmniejszym stopniu przyczyniaja sie do powstawania tradziku?
- Swędzenie na całym ciele i nerwobóle na propie
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jak masz podatności to nic nie zrobisz
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!