Zmieniony przez - seru2000 w dniu 2013-11-21 21:15:26
...
Napisał(a)
Przy jakim poziomie należy szybko wrzucić węgle , żeby nie dostać hipka Chyba cukier nie może spaść po niżej 50?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jak będzie spadać to będziesz czuć szybko.
Nie mądrkuj.
milczeks! <3
...
Napisał(a)
Tak wiem , ale glukometrem mozna zmierzyć i jak bedzie leciał to wtedy tez widac , ze moze złapać hipka
...
Napisał(a)
jak spadnie cukier i nastapi hipka to ostatnie o czym pomyslisz to glukometr :) zrob sobie podstawowe pomiary cukru na czco, w ciagu dnia przed i po posilku standartowym zebys mial punkt wyjscia bo chcesz sie brac za inse a nie wiesz jak stoisz ogolnie z cukrem, z czasem jak opanujesz sytuacje to glukometr bedzie zbedny, z czasem..
...
Napisał(a)
czyli przykładowo jesli bedę miał naczczo 60 to na insie bedzie taki odnośik , ze nie powinienem dopuscić zeby mi spadło ponizej 60?
...
Napisał(a)
to sie dzieje szybciej niz Ty sobie ten temat uzmyslawiasz, glukometr nic Ci nie da,
ewentualnie dla spokoju jakbys bil wieczorem to przed snem mozesz sprawdzic czy jest ok
ewentualnie dla spokoju jakbys bil wieczorem to przed snem mozesz sprawdzic czy jest ok
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
seru2000czyli przykładowo jesli bedę miał naczczo 60 to na insie bedzie taki odnośik , ze nie powinienem dopuscić zeby mi spadło ponizej 60?
na pewno nie 60
zrob sobie badanie cukru na czczo zebys wiedzial ile masz i czy jestes zdrowy pod tym wzgledem
insulina to nie zabawka, musicz czytac, czytac i zbierac info
C19 H28 O2
...
Napisał(a)
tak jak micz i siergiej ci pisza, zrob sobie np 2 dni z rzedu przed insa pomiary na czco, przed a po posilku i zanotuj, potem mozesz ew mierzyc przed snem jak micz sugerowal zebys wiedzial czy jeszcze dolozyc troche ww przed snem.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!