...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
to jest Till z Rammstein . . . .
ten sam co wklejalem jego fotki dwie strony temu . . .
ten sam co wklejalem jego fotki dwie strony temu . . .
...
Napisał(a)
Ja mam irokeza. Przyznam się, że nie widziałam żadnej dziewczyny z taką fryzurą (może chodzi o to, że zyję w młej wiosce? Nieee.. Łódź to nie wioska :D). Chłopaków owszem widziałam.
Ja jak sobie obcięłam włosy to... wzbudziłam konsternacje. Ludzie wytykali mnie palcami, mówili głośno o mojej fryzurze " ej, patrz to ta co ma ogoloną głowę", raz myślałam, że dostanę wycisk od dresów z tego powodu.
Pozwólcie jednak, że nie wstawię swojego zdjęcia, bo... po prostu nie jestem fotogeeniczna :D
Ja jak sobie obcięłam włosy to... wzbudziłam konsternacje. Ludzie wytykali mnie palcami, mówili głośno o mojej fryzurze " ej, patrz to ta co ma ogoloną głowę", raz myślałam, że dostanę wycisk od dresów z tego powodu.
Pozwólcie jednak, że nie wstawię swojego zdjęcia, bo... po prostu nie jestem fotogeeniczna :D
...
Napisał(a)
ja mam irokeza i jakos nikt nigdy sie nie przyczepil ;D dawideq2.fotka.pl <-- patrzcie sobie jak macie ochote :) ulozenie trwa ok 4minut ;D na tej fotce z misiem to juz przesada co prawda, wygladam tak jak na 7 ;)
...
Napisał(a)
aha, i nie stawiac na zadne gumy czy zele - badziewia ;o
umyc wlosy, wytrzec recznikiem, ulozyc grzebieniem czy tam rekami i spryskac lakierem - trzymaja caly dzien i wygladaja bardzo naturalnie :)
umyc wlosy, wytrzec recznikiem, ulozyc grzebieniem czy tam rekami i spryskac lakierem - trzymaja caly dzien i wygladaja bardzo naturalnie :)
...
Napisał(a)
Zauważ jednak, że jesteś chłopakiem, a ja dziewczyną. Mam wygolone boki i koński ogon (zazwyczaj tak jest) do ramion. Moja babcia stwierdziła, że wyglądam jakbym wyszła z pod pubu, co kolwiek to oznacza. A zaraz potems tweirdziła, że się oszpeciłam, ale ja tam lubię swoją fryzurę.
...
Napisał(a)
ja tam wole sobie o******lic lep na zerówke ale boki i tyl na zero a gora dluzsza ze 3mm i sie nie bawie w zadne pedalskie fryzurki sory chlopaki jesli kogos urazilem hehe
Obecnie jestem na cyklu na gainerze o_O
...
Napisał(a)
a wedlug mnie scinajac tyl i boki, a zostawiajac sama gore wyglada sie co najmniej smiesznie :) ale to tylko moje zdanie.. ;d
...
Napisał(a)
elo:)
ja wyznaje przekonanie ze 0-3mm to jest the best!:)
ja sie jade co 4-5 dni na 3mm całą głowe a nie bawie sie w irokezy czy tam coś:p;p
pozdrawiam fanów 0-3mm:D
ja wyznaje przekonanie ze 0-3mm to jest the best!:)
ja sie jade co 4-5 dni na 3mm całą głowe a nie bawie sie w irokezy czy tam coś:p;p
pozdrawiam fanów 0-3mm:D
każdy za każdym stoi, nikt sie nie boi!!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Prostowanie Włosów
Następny temat