Szacuny
0
Napisanych postów
0
Na forum
2024 lat
Przeczytanych tematów
0
irokez jest za***isty ...ale pamietaj aby niemiec zbyt cienkiego paska bo to już do dupy wyglada wiem z własnego doświadczenia ..a i jeszcze niemiej go zbyt wysokiego ...ja z tyłu zawsze zostawiam dłurze włosy pozd
Szacuny
1
Napisanych postów
189
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2575
mi sie podoba .. fajnie to wyglada jak ma sie w miare krotkie wlosy a nie takiego wielkiego koguta :] // ale na dodatek zostaw se z tylu glowy tzw"kuzyk" aby ten irok.mogl isc przez cala glofe fajnie wyglada .. Metro styl rules :]
1
! albowiem tęga jest twa morda ! :D Borussia Dortmund Fan's !!!! Forever !!
Szacuny
0
Napisanych postów
23
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
241
nie scianj bokow na lyso zrob sobie takiego jak ma pewnie zawodnik brytjskiego klubu jakiegos :D nie mam pojecia jak sie pisze jego nazwisko wiec nie napisalem a wiecie o kogo chodzi :D druzyny nie znam :P menchester utd.? bokow nie scinaj a srodek zostaw dluzszy i mozna zawsze cos z nim zrobic... nie nabija Cie za niego... i wyglada swietnie... tez bym sobie takiego zrobil gdybym nie byl w jednej z lepszych szkol w rejonie... a po za tym czy panny to lubia az tak bardzo :P no wlasnie :D
Szacuny
1
Napisanych postów
22
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
849
No dokładnie o to mi chodzi. Z srodkiem zawsze można cos zrobic, wystopniować czy cuś. Boki juz podrastaja. A co do szkoly to ja tez nie zamierzam sie tak pokazywac,przynajmniej tak jak na fotce. Nie wiem o jakiego pilkarza chodzi :>