Witam pojutrze mam walkę.Wydaje mi sie że mięśnie są troche przemęczone i tu moje pytanie czy jacuzzi na 2 dni przed zawodami mi pomorze.Rozluznią się mięśnie??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
na pewno nie zaszkodzi.
"przegrywałem całe życie... dla tego odniosłem sukces"
...
Napisał(a)
Nie musi być koniecznie jacuzzi. Zwykła gorąca kąpiel złagodzi Ci sztywność stawów i mięśni, na pewno też Cię rozluźni. Choć bezpośrednio po treningu zaleca się zimne prysznice albo naprzemienne zimne i ciepłe.
...
Napisał(a)
właśnie chodzi o to że od kilku dni mam wrażenie że szybcie się męczą moje mięśnie.Czyli moge iść śmiało?
...
Napisał(a)
Spoko. Teraz już czas na regeneracje i złapanie luzu, więc śmiało. Głupio jakbyś wyszedł pospinany na walkę ;/ powodzenia
...
Napisał(a)
Ja polecam masaż, bardzo dobra sprawa, na tego typu problemy. Jeśli masz znajomego masażystę.

Dopóki walczysz Jesteś zwycięzcą...
...
Napisał(a)
jacuzzi to odnowa biologiczna, tak jak i masaż itd. Sportowcy korzystają z tego typu zabiegów regularnie. Na pewno nie zaszkodzi
...
Napisał(a)
nic dziwnego ze jestes przemeczony przeciez robiłes forme do walki okres przygotowawczy.
...
Napisał(a)
jacuzzi albo wanna z ciepła woda masaz odpoczynek juz do walki i reszczta to Twoja Psychika!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Duża intensywność i częstotliwość treningów a zdrowie.
Następny temat