...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
sam oxandrolon to slaby pomysl
Co brales w ostatnim cyklu ?
Co brales w ostatnim cyklu ?
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
sama oxa nie nabije ci jakiejs mega dobrej masy,poprawi ci sile i wyglad jaki masz,jesli pytasz o dawki to zalezy 30-60mg ed przez 4-8tyg ,musisz mniec sporo kasy jak chcesz kupic oxe a nie podrobke ogolnie moglbys poleciec ja z jakims testem moze prop jak chcesz poprawic definicje masy takie jest moje zdanie
...
Napisał(a)
teraz chcialem oxandrolon 10 mg plus metke jak i ile brac przedtem ladowalem po 6 dziennie i ladnie nklepalo ale nie łaczylem z oxandrolonem tak ze niewiem jak to polaczyc
...
Napisał(a)
mam oxandrolon 10mg 100 tab danabol 10mg 100 tab i metke ruska 5mg 200 tab ale ta ruska to na zbyt bo za słaba
...
Napisał(a)
jak juz sie upierasz przy takim combo z orali to daj oxe 30-40mg ed plus mete 30-40mg ed ,ja ztego co pamietam to ruska metka byla kiedys kozak ,ale to bylo daaawno
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!