czytam różne strony artykuły i nigdzie nie jest podany max czas do stosowania test-enant na przykład w dawce 500mg tygodniowo wszędzie są podane cykle 10 lub 16 tyg a po tym czasie to co on mniej działa ?
...
Napisał(a)
może moje pytanie nie będzie zbyt mądre ale sam już nie bardzo wiem
czytam różne strony artykuły i nigdzie nie jest podany max czas do stosowania test-enant na przykład w dawce 500mg tygodniowo wszędzie są podane cykle 10 lub 16 tyg a po tym czasie to co on mniej działa ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Siema. Też jestem z tym problem teraz od 2msc off ale przez 2 lata leciałem teścia samego 300week tylko. Postanowiłem się odblokować i dać sobie spokój narazie z biciem i narazie jest porażka, chodzę przje... Ze szkoda gadać, ale co się dziwić jak 2 lata brałem. Pytanie czy to minie?? Bo jak tak mam żyć to wskakuje na teścia hehe. Między czasie leciało cyklicznie hcg, odblok był wyniki w normie. Jedynie test nisko siedzi i zero chęci do czegokolwiek
Czytaj więcej na https://www.sfd.pl/jak_długo_można_stosować_testosteron_enant-t1072600-s2.html
Czytaj więcej na https://www.sfd.pl/jak_długo_można_stosować_testosteron_enant-t1072600-s2.html
...
Napisał(a)
E tam można jechać i ponad dwadzieścia tygodni bez problemu ale na takiej samej dawce jadąc przyrosty będą z czasem coraz mniejsze.
1
...
Napisał(a)
1. WIEK:45
2. WAGA:95
3. WZROST:184
4. WYMIARY:
-biceps:41,5
-klatka:114
-udo:61
-talia:93
5. STAŻ NA SIŁOWNI:2,5-3
6. DIETA:
-białko:280
-węglowodany:163
-tłuszcz:87
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:16 tygg susta/16tyg enant+dec
8. TRENING:redukcja
9. CEL CYKLU:sucha masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:obecnie enant 500mg tydz
11. POZIOM BF%:18
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):mezo
13. STAN ZDROWIA:dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:owłosienia
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:90
-martwy ciąg:140
-przysiad:120
2. WAGA:95
3. WZROST:184
4. WYMIARY:
-biceps:41,5
-klatka:114
-udo:61
-talia:93
5. STAŻ NA SIŁOWNI:2,5-3
6. DIETA:
-białko:280
-węglowodany:163
-tłuszcz:87
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:16 tygg susta/16tyg enant+dec
8. TRENING:redukcja
9. CEL CYKLU:sucha masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:obecnie enant 500mg tydz
11. POZIOM BF%:18
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):mezo
13. STAN ZDROWIA:dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:owłosienia
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:90
-martwy ciąg:140
-przysiad:120
...
Napisał(a)
dodam że nie miałem żadnego odbloku to wszystko jest w ciągu co 8 tyg podaje HCG
...
Napisał(a)
masz już chłopie swoje lata ja bym nie kombinował cykl 10-15 tygodni potem mostek 250 mg testa week na kilka tygodni i znowu podbicie test I ew dołożenie jakiegoś drugiego środka cykl i zejście na delikatny mostek i tak w koło.HCG jak piszesz cyklicznie czy to cykl czy mostek i tak w koło.Ja osobiście z testa już nie zejde będę na cyklu lub mostku takim lepszym HTZ

3
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
oczywiście badania co jakiś czas aby monitorować co się dzieje i czy jest wszystko ok i tyle.
1
...
Napisał(a)
To mostek robi sie też z testa? Zawsze robie most z hcg zeby odpocząć od syntetyka.
...
Napisał(a)
jak ostatnio robiłem z hcg było fajnie pierwsze do max 5 tyg potem już była lipa,mozesz spróbować mostku na hcg lub lecieć typowy mostek 250 mg week ile ci czasu tam pasuje czy to będzie 5 czy 10 tygodni to juzzależy od ciebie.Fakt jak to miało by być kilka tyg to też polecał bym ci hcg i odsapnięcie od syntetyka jak dłuższy to normalnie na testo.
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Pierwszy cykl susta cypio 36 lat
Następny temat