Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
12
Mam prośbę...
Czy ktoś mógłby pomóc opracować program ćwiczeń, które pomogłyby mi się nauczyć podciągać na drążku? Bo nie mam o tym zielonego pojęcia a jest mi to bardzo potrzebne...
Dodam że mam na to 3miesiące i muszę podciągać się minimum 15razy choć wolałabym oczywiście więcej...A w domu na razie nie posiadam hantli...
Szacuny
295
Napisanych postów
14936
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
31442
instruktorzy i wuefisci sa zazwyczaj nadludzko ciency w porownaniu z tym jak sie zachowuja. A ja bede sie znal na rzeczy gdy bede 2 razy silniejszy(staz 18lat so far...) Jedz bialko i zero weglowodanow na noc. Pzdr.
DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.
1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!
Szacuny
22
Napisanych postów
1537
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
10309
nie lubie ludzi co Najpierw pytają a potem szukają powinno byc na odwrut to zalezy jak chcesz się na tym drązku podciągnąć ale musisz wzmocnić bicepsy plecy i naramienne powinno wtedy dać rade!!!
Zmieniony przez - Locu w dniu 2006-08-16 21:34:07
..........:::::::::W Życiu Spotyka Nas Jedynie Tylko To Co Jesteśmy W Stanie Znieść!!::::::::.........
[ON]
Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
12
fajnie tylko pochwale się, że nawet wpisałam do wyszukiwarki "podciąganie na drążku" ale co mi da to że ktoś w domu podciąga sie 4 razy a w szkole 14?
I nie do wojska a do straży pożarnej!