Jak mierzona jest talia u kulturystów? na wdechu czy wydechu. Na napietym brzuchu czy normalnie wydetym.. Niektorzy kulturyści maja po 70coś do 80. A na niektorych zdjeciach bez poz wydaje mi sie ze maja troche wiecej. Chodzi mi o ta talie gdzie podaje sie ja w wymiarach np u Arnolda jest cos kolo 84-89 roznie pisza. Wydaje mi sie ze jest to raczje mierzone na wdechu
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Talia
Mierzymy w najwęższym miejscu między klatką piersiową, a grzebieniem biodrowym, mięśnie rozluźnione (bez wciągania brzucha), tuż po swobodnym wydechu, centymetr prowadzimy równolegle do podłoża;
Mierzymy w najwęższym miejscu między klatką piersiową, a grzebieniem biodrowym, mięśnie rozluźnione (bez wciągania brzucha), tuż po swobodnym wydechu, centymetr prowadzimy równolegle do podłoża;
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!