...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
napięty i luz
(mierz w najgrupszym miejscu) tam gdzie masz najwięcej- ręka ugięta w łokciu najwyżej 90 stopni
Osobiście mam najwięcej na górze tak aby załapać wszystkie głowy tricepsu i pbicepsu
miłego mieżenia
Nara
Ludzie czasem myślą jak zabić czas, a to czas ich zabija
(mierz w najgrupszym miejscu) tam gdzie masz najwięcej- ręka ugięta w łokciu najwyżej 90 stopni
Osobiście mam najwięcej na górze tak aby załapać wszystkie głowy tricepsu i pbicepsu
miłego mieżenia
Nara
...
Napisał(a)
eee tam, pieprzycie, ja oplatam ręke w ramieniu 3 razy i już :):):):):):):)
POZDROWIENIA (ja to ten pośrodku)
POZDROWIENIA (ja to ten pośrodku)
...
Napisał(a)
Mam jeszcze pare pytan, miezycie go odrazu po teningu czy w dzien jak nie cwiczycie? dlaczego kąt 90%? wole 110% jest wtedy większy, jeszcze jedno pytanie czy miara przechdzi przez najwyzszy punkt bicepsa i najwyzszy punt tricepsa? bo jak tak to chyba to bedzie pod kątem i wtedy jest troche więcej cm. co nie?
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
...
Napisał(a)

Oto, jak nalezy prawidlowo mierzyc miesnie...

sizeXL na youtube:
https://www.youtube.com/user/integer2006
...
Napisał(a)
webmaster
...
Napisał(a)
oki teraz juz bede wiedzial , mam jeszcze jedno pytanko czy przedramie miezyc gdy jest wypostowane czy w ugięciu (90%)? w ugieciu przy mocnym napinaniu wychodzi jakies 1,5 cm więcej.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
...
Napisał(a)
w tej pozycji, jak na zdjeciu
jak mowi stare powiedzenie pszczol- bicepsow nigdy za wiele

sizeXL na youtube:
https://www.youtube.com/user/integer2006
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
MODERATORZY DZIAŁU TRENING
Następny temat