Szacuny
2
Napisanych postów
368
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
6061
Mam pytanie jak przymocowac worek bokserski do sufitu w garazu , na jednym duzym kołku wystarczy czy jakos inaczej trzeba montowac , pozmozcie bo treningi uciekaja
Szacuny
2
Napisanych postów
368
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
6061
czyli jak mam to juz na 4 wkretach na suficie i hak w srodku to juz moge zawiesic na tym worek( ma jeden zaczep na akie duze koluszko)??Wieszam koluszko na tym haku tak??
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
placek już ci projekt dał ja tylko moge ci dodać że
nie zapomnij że kołki rozporowe mają być te metalowe a nie plastikowe ponieważ one mogą cie rozczarować , wystarczą "10"
na czterech takich kołkach nie ma prawa puścić.jak byś nie wiedział jak je montować to wal wszystko ci opisze
a co to ma być za worek?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
tak , ma być to płaskownik ( nie blacha) o grubości 3mm comajmiej.
i pamiętaj o kołkach, METALOWE!!! plastikowe są słąbe...
i pamiętaj aby hak do płaskownika był przyspawany bardzo grubo nailepiej migomatem ( to taka nowsza spawarka)
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ale jeżeli worek jest lekki to nie musisz się bawić w takie cuda , wiem że jak ktoś nie ma warunków na zrobienie czegoś takiego to jest to nie lada problem
podsyłam ci linka gdize już opisywałem prostrzą , miej pracochłonną metode, która się sprawdza na lżejszym sprzęcie
https://www.sfd.pl/Topic.asp?topic_id=77919&forum_id=128&Topic_Title=&forum_title=Uderzane wrazie niejasności pytaj
jedyną zmianą co do tego linka to to żeby kołki były metalowe, te plastikowe robią teraz bardzo lipne, ja sugerowałem się wtedy starszymi kołkami ale takowych ostatnio nigdzie nie mogłem dostać, więc METALOWE ŚREDNICA 10mm