...
Napisał(a)
Cześc znawcy anaboloki , mam pytanie , brałem sustanol 12 miesięcy i chciałem odblokowac clomidem ale zrobiłem to chyba za wczas jakis tydzień po kuracji . Nie odblokowałem , jadra mi sie skurczyły i nie mam wogule popędu sex.. , jak moge to odblokować i przywrócić dawną postać rzeczy? Z góry dziekuje za wasze rady, bardzo mi na tym zależy
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
sory za niedopowiedzenie ,nie brałem przez 12 miesięcy sustalonu tylko przez 6 tygodni a to było 12 miesięcy temu,
...
Napisał(a)
ile to kosztuje i jak długo musze brać ? żeby przywrócic dawny pozim testosteronu
...
Napisał(a)
Szukaj <-- opcja ( na forum jest w prawym górnym rogu) i wpisz słowo HCG lub inne słowo które Cię interesuje lub wpisz w google
szukajcie a znajdziecie
Zmieniony przez - user_85612 w dniu 2007-12-21 22:15:55
szukajcie a znajdziecie
Zmieniony przez - user_85612 w dniu 2007-12-21 22:15:55
...
Napisał(a)
kosztuje gdzies kolo stowy , a o dawkawonie pytaj kogos bardziej kompetentnego niz ja w tych sprawach :) pzdr
...
Napisał(a)
koło 100.. słyszałem że "pregnyl" mógłby to załatwić czy to jest odpowiedni srodek??
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!