Cześć! Moim najwiekszym problemem w figurze jest moja talia i brzuch. Te cześci mojego ciala sa dosc otłuszcone i nie wiem jak mam sobie z tym poradzic. Staram sie mniej jesc, od dłuzszego czasu biegam coodziennie ok. 32 do 40 min, robie brzuszki i damskie pompki:P Prosze o pomoc boje sie juz nadchodzacego lata.
P.S. Prosze tylko mnie nie moralizowac, ze moja waga jest w normie(mam 24 lata, 170cm i 61kg) itp, to mnie nie interesuje,bo i tak mam duzy brzuch:( pozdrawiam
Waga: 61
Wzrost: 170
Obwód klatki: -
Obwód ramienia: -
Obwód talii: -
Obwód uda: -
Obwód łydki: -
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: -
Aktywność w ciągu dnia: szkola, zajecia domowe
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: codziennie ok 30 min jogging i cwiczenia na miesnie brzucha
Odżywianie: po poannym joggingu porcja płatkow owsianych z mlekiem i połowa banana,
ok godz.13.30- 1,5 bułki z serem i z szynka bez masla ale z warzywami
ok 15.00 kawa bez cukru, jogurt lub cos slodkiego
18.30 kolacja(roznie, ale na ciepło)
Jestem na wymianie studenckiej do konca maja i musze sie dostosowac do pory i rodzaju posiłkow
Uwielbiam niestety słodycze, ale staram sie je ograniczac
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: _
Stan zdrowia: mam dobry stan zdrowia
Preferowane formy aktywności fizycznej: planuje nadal bieganie i jazde na rowerze
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: L-carnityna
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: nie
Stosowane wcześniej diety: nie
P.S. Prosze tylko mnie nie moralizowac, ze moja waga jest w normie(mam 24 lata, 170cm i 61kg) itp, to mnie nie interesuje,bo i tak mam duzy brzuch:( pozdrawiam
Waga: 61
Wzrost: 170
Obwód klatki: -
Obwód ramienia: -
Obwód talii: -
Obwód uda: -
Obwód łydki: -
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: -
Aktywność w ciągu dnia: szkola, zajecia domowe
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: codziennie ok 30 min jogging i cwiczenia na miesnie brzucha
Odżywianie: po poannym joggingu porcja płatkow owsianych z mlekiem i połowa banana,
ok godz.13.30- 1,5 bułki z serem i z szynka bez masla ale z warzywami
ok 15.00 kawa bez cukru, jogurt lub cos slodkiego
18.30 kolacja(roznie, ale na ciepło)
Jestem na wymianie studenckiej do konca maja i musze sie dostosowac do pory i rodzaju posiłkow
Uwielbiam niestety słodycze, ale staram sie je ograniczac
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: _
Stan zdrowia: mam dobry stan zdrowia
Preferowane formy aktywności fizycznej: planuje nadal bieganie i jazde na rowerze
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: L-carnityna
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: nie
Stosowane wcześniej diety: nie