zawsze jak smaze to robi się twardy i suchy, a jak usmazyc żeby był kurczak taki jak w restauracji, miekki i soczysty? kroje w kostke/paski.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
moze za długo go robisz, na zbyt małym ogniu, z początku go trzeba dać na duży ogień by się zamknęły jego pory i woda ze środka nie uciekła, moze go wcześniej nie marynujesz.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Kurczak potrzebuje bardzo mało czasu, więc, problem pewnie w zbyt długiej obróbce.
Osobiście robię tak - wrzucam kurę na max ogień - bez tłuszczu, jak puści wodę zlewam ją, dodaje trochę oleju kokosowego/smalcu - niewiele, chodzi o to by się kura zrumieniła, a nie ugotowała w oleju i dopiero doprawiam.
Ja tego nie jem, ale żonie smakuje.
Osobiście robię tak - wrzucam kurę na max ogień - bez tłuszczu, jak puści wodę zlewam ją, dodaje trochę oleju kokosowego/smalcu - niewiele, chodzi o to by się kura zrumieniła, a nie ugotowała w oleju i dopiero doprawiam.
Ja tego nie jem, ale żonie smakuje.

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!