moj problem wiaze sie z wagrami.. mam ich caly nos i czesc czola oraz policzki..malutkie trzeba sie dobrze przyjrzec ale sa!.. moje pytanie co najlepiej stosowac.. bylem raz u kosmetyczki na wyczyszczenie twarzy w oplowie stycznia wszystko fajnie ale opwrociolo.. ja mam pytanie czym sie ich pozbyc? jaki preparat jest doby na odwagrzenie :) slyszalem ze teatree jest dobre.. jednak chce posluchac opini specjalistoW:D
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jesli chodzi o środki farmakologiczne to sa przeróżne, ale najlepiej oczyszcza skóre wlasnie kosmetyczka. to, ze byłes u kosmetyczki w styczniu to nie znaczy, ze wągry nie powrócą. Jak na poczatek to powinieneś odwiedzić kosmetyczkę co 3 miesiące przez jakis okre a potem to już raz na pół roku wystarczy. jesli tylko raz wykonasz czyszczenie to nic ci nie pomoże, bo niestety te cholery sie odradzają. A żeby im w tym czasie zapobiegac to zakup sobie jakiś dobry piling i stosuj go regularnie
1
...
Napisał(a)
jesli nie masz problemoow z pryszczami top polecam peeling. a tak to nalewasz w jakas miske wrzacą wode (mzoe byc woda + jakies ziola) nakrywasz twarz recznikiem wraz z miska i siedzisz pod tym -- pory sie otwieraja i potem przez waciki wyciskasz:)
1
...
Napisał(a)
kosmetyczka raz na 2 miesiace i bedzie dobrze bez kombinacji i wywalania siana na zbedne kosmetyki,owszem aby podtrzymac efekt tego co zadzialala wizyta u kosmetyczki trzeba stosowac kosmetyki ktore zmniejszaja powstawanie wągrów,jednak moim zdaniem regularne czyszczenie twarzy u kosmetyczki plus umiarkowana ilosc zapobiegaczy w postaci peelingu i toniku w zupelnosci wystarczy.
...
Napisał(a)
no gorzej jak masz cere naczynkowa to wtedy kosmetyczka raz na rok

AF(ocalyps)E Now!!!!
SFD FIGHT CLUB
BOGINI AFE vs KSIĄŻĘ CIEMNOŚI-------------> 8 : 5
...
Napisał(a)
Pojawił się taki fajowy peeling właśnie do wągrów i mówią że jest dobry. Niestety nie mam foto, ale jest taki granatowy, firmy Clean & Clear (jakieś 14 zł). Do tego jeśli się nie mylę jest krem.
Berlin ist mehr ein Weltteil als eine Stadt
...
Napisał(a)
ale kombinujecie LOL
kosmetyczki, piździczki, pilingi, stringi...
moja rada:
1)podchdzisz do lustra
2)namierzasz dziada
3)bierzesz go między palce
4)dusisz
5)patrzysz jak pięknie wychodzi
<[AjAk]>
kosmetyczki, piździczki, pilingi, stringi...

moja rada:
1)podchdzisz do lustra
2)namierzasz dziada
3)bierzesz go między palce
4)dusisz
5)patrzysz jak pięknie wychodzi
<[AjAk]>
...
Napisał(a)
no boxer a jak zrobisz to nie tak jak trzeba to zostanie ci wielka czerwona kropa, ktora może się stac blizną!! no chyba , ze umiesz to robic

...
Napisał(a)
proponuje o=uczynic BOXERA znawca w dziale
widac ze zna sie chlopak na tym masz odemnie 1 SOG'a mozesz sie cieszyc

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!