chodzi o to, że zawsze podsmażam mięso a potem dopiero robie je na parze żeby tłuszcz wyciekł (mam wrażenie że kurczak jest surowy i mięso sie nie ścina kiedy robie na samej parze). czy to błąd?

1
Ilość wyświetleń tematu: 30621
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźFITNESS ACADEMY King Square Kraków
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
GÓRA---->I am What I am
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
Nasz sklep
Mega promocja
Podobne tematy
Artykuły