Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
3
Napisanych postów
56
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
801
jak jestem na jakims tesciu, szczegolnie na suscie ktora najmocniej na mnie dziala, normalnym tokiem zdarzen libido siega maksimum. czyli moja partnerka ma wiecej mnie na glowie, niemalze na kazdym spotkaniu, ale nie o to chodzi. chodzi o to ze na cyklu jestem taki ze zalezy mi tylko na zaspokojeniu swoich potrzeb, ******li mnie czy partnerka ma dobrze czy nie, ja mam chcice jak chooj i musze gdzies sperme umiescic. tak czuje podczas seksu na cyklu
gdy jestem OFF wszystko wraca do normy, staje sie z powrotem 'dobrym kochankiem', gra wstepna sie przedluza, wyczekuje momenty az kobieta dostanie wreszcie tego ***anego orgazmu
Szacuny
3
Napisanych postów
56
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
801
aha, ja bym bardzo chcial zeby partnerka byla zadowolona, naturalnie jest to moim priorytetem, ale na cyklu priorytety sie odwracaja, jak juz sie wkrece podczas seksu to zachowuje sie troche jak zwierze
Szacuny
56
Napisanych postów
6275
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
37332
Jak to ktos ladnie tu juz napisal "na takiej ilosci testa wyruchasz wlasnego psa" Tak sie mniej wiecej czuje Z gra wstepna faktycznie ciezko bywa, ale nie sadze zeby jakakolwiek lala smiala narzekac na napalonego samca, ktory ja meczy przez godzine lub dluzej
Szacuny
3
Napisanych postów
56
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
801
ja to bym najchetniej kobite pierrdolnal maczuga w leb i zaciagnal za wlosy do jaskini i tam na spokojnie bym sobie wyruchal. zadnej zabawy w podchody, zadnego zbednego gadania, zadnych fochow
no ale jeszcze raz mowie ze tylko na cyklu tak mam
Szacuny
56
Napisanych postów
6275
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
37332
Znajdz taka slut, ktora to lubi i po problemie A tak powaznie to tak jest z babami...jak mi sie chce bawic w romanse i podchody to jest "ruchaj a nie gadaj". A ostatnio ciagle zyeba za to co piszesz - ze bez kozery za nogi i jazda Kobiety lubia i jedno i drugie (i delikatnie i brutalnie), tylko ze badz tu madry i traf akurat w jej nastroj...to jest sztuka!
Szacuny
1
Napisanych postów
133
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
7815
A ja tam nie mam jakiegoś większego libido, może troszkę, ale generalnie to mi się jakoś ostatnio nie chce zbytnio bzykać. Chyba się starzeję Może to wynikać z zapracowania i stresów.
Szacuny
56
Napisanych postów
6275
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
37332
Albo z powodu walkow Wrzucaj 750 testa/week i chocbys rowy kopal caly dzien to namiot bedzie napiety w nocy jezeli masz nieszczescie spac sam Jak ja jestem zmeczony to problem tylko na tym poleca, ze ruchac mi sie chce, ale ruszac nie koniecznie. Wtedy potrzeba odrobiny perswazji i mozna zalatwic sprawe lezac i sie relaksujac