...
Napisał(a)
Powiedzcie jaka igla starczy do tescia prolongatum , czy 0,5 * 25 bedzie dobra ? Prosze o szybkie odpowiedzi
...
Napisał(a)
Grubość igły jest silnie powiązana z tym, jaki środek aplikujemy i w jakie miejsce na ciele. W przypadku środków, które są bardziej oleiste, igłę należy wybrać grubszą np.: 0,7mm-0,9mm (w zależności od poziomu tkanki tłuszczowej), cieńsza igła mogłaby spowodować ból, ale też problem z iniekcją. Ponadto zbyt płytka iniekcja może spowodować stany zapalne, ale również spory ból mięśnia. Jeśli zdecydowaliśmy się na zastrzyk w mięsień czworogłowy uda, można zastosować nieco cieńszą igłę, choć i to powiązane jest z naszym poziomem tkanki tłuszczowej, najbardziej optymalną opcją, będzie sięgniecie po igłę 0,8mm. Jeśli chodzi o środki mniej oleiste, to igła 0,7mm powinna sprostać zadaniu.
Warto nadmienić, iż stosowanie sterydów może pogorszyć nie tylko nasze samopoczucie, ale też zdrowie, zachęcam do kształtowania swojej sylwetki poprzez dietę i trening, a jeśli chcemy przełamać stagnację w treningach, sięgnąć np.: po kreatynę: https://sklep.sfd.pl/ALLNUTRITION_Creatine_Muscle_Max-opis33277.html. To zdecydowanie mniej inwazyjny sposób, a również przynosi dobre rezultaty.

Warto nadmienić, iż stosowanie sterydów może pogorszyć nie tylko nasze samopoczucie, ale też zdrowie, zachęcam do kształtowania swojej sylwetki poprzez dietę i trening, a jeśli chcemy przełamać stagnację w treningach, sięgnąć np.: po kreatynę: https://sklep.sfd.pl/ALLNUTRITION_Creatine_Muscle_Max-opis33277.html. To zdecydowanie mniej inwazyjny sposób, a również przynosi dobre rezultaty.

Moderator działu Odżywianie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja taka właśnie wale. Może wiele osób mnie za to zjedzie ale taka igła myśle że wystarczy.Do nabierania teścia biore 0,7 i wszystko jest git
Chudna ręce,chudnie szyja,brak sterydów mnie zabija!
2
...
Napisał(a)
25 wydaje mi sie troche za krotka, ale to tez zalezy ile masz tluszczu na dupie. Dobra igla do tescia to 0,7 - 0,8 30 - 40mm, takie jest moje zdanie.
"He who makes a beast of himself
gets rid of the pain of being a man"
ignorance is bliss
...
Napisał(a)
Jeżeli masz dużo tłuszczu na dupie to wogóle zapomnij o sterydach
Takie jest moje zdanie
Takie jest moje zdanie

1
...
Napisał(a)
cfaniak_00 czemu???
z tego co mi wiadomo saa napedzaja metabolizm, a jak dodac do tego jeszcze zachowanie miecha (zbijanie kortyzolu) i/lub dodatkowy wrost (zaleznie od cyklu) to moga okazac sie tym czego szukamy
oczywiscie tyczy sie tylko wypowiedzi cfaniaka_00 a nie posta jako posta
Pozdrawiam.
Zmieniony przez - Lepper w dniu 2010-05-17 23:49:07
z tego co mi wiadomo saa napedzaja metabolizm, a jak dodac do tego jeszcze zachowanie miecha (zbijanie kortyzolu) i/lub dodatkowy wrost (zaleznie od cyklu) to moga okazac sie tym czego szukamy

oczywiscie tyczy sie tylko wypowiedzi cfaniaka_00 a nie posta jako posta

Pozdrawiam.
Zmieniony przez - Lepper w dniu 2010-05-17 23:49:07
heheh ja mam troche tluste dupsko ale poszla igielka 0,5 ... wbilem wolno i nic nawet nie poczulem, czysta poezja... strzala robilem sam - mial mi robic qmpel, ale nie chce mi sie po to do niego latac 2 razy w tygodniu 

1
...
Napisał(a)
wrzw chodzilo mi o to, ze do tlustej dupy trzeba dluzszej igly, grubosc nie ma wiekszego znaczenia, z tym ze jak gesty olej to przez 0,5 cieko idzie, ja wole przynajmniej 0,7. A co do tlugosci to lepiej jak igla jest za dluga niz za krotka, bo jak okaze sie ze nie potrzbna Ci 40, to najwyzej nie wbijesz do konca i to tez jest korzysc bo jakby sie zlamala to bedziesz mial za co wyjac.
Cfaniak_00 wszystko zalezy od diety, propionat i dobra dieta ma sens + oczywiscie aeroby itp, itd.
Cfaniak_00 wszystko zalezy od diety, propionat i dobra dieta ma sens + oczywiscie aeroby itp, itd.
1
ignorance is bliss
...
Napisał(a)
No nie wiem ja mam lekko tlusta chociaz wiecej tam miesnia niz sadla... Ale strzala zrobilem bez problemu, bezbolesnie praktycznie, a przy iniekcji bardzo uwazalem i jakos poszlo...)..Choc moze nastepnym razem sprobuje dluzszej, ale jak wyczuje, ze sie juz "dobilem" do konca ? To chyba ciezko jest wyczuc, boje sie zeby czegos nie przebic i krzywdy sobie nie zrobic
...
Napisał(a)
Odnosnie tematu.
Moj typ :
* minimalnie 0,9 od nabierania
* 0,7 do kucia
bonus: ulubione miejsce ---> TRICEPS
Moj typ :
* minimalnie 0,9 od nabierania
* 0,7 do kucia
bonus: ulubione miejsce ---> TRICEPS

2
>>> doradca w Dopingu <<<
...
Napisał(a)
jak dobrze poszlo to OK, ale jak dla mnie 0,7x30 to minimum, a "ulubione" miejsce to udo

1
ignorance is bliss
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!