"Na pohybel wszystkim! To jest ładny toast”
...
Napisał(a)
Może nie o siłowni ale jak najbardziej po siłowni:P Bo sam nie wiem która polska komedia mi się najbardziej podoba i jestem ciekawy jak jest u was(i nie tylko komedie)Moja trójka :"chłopaki nie płaczą","to ja złodziej","jak rozpętałem 2 wojnę światową".A oprócz komedii to "show" ,"psy i psy2" "krótki film o zabijaniu" i jeszcze dużo innych:)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zdecydowanie Chłopaki nie płaczą ! http://www.seans24.pl/film/37095-chlopaki-nie-placza-pl/ Klasyk ;)
...
Napisał(a)
dzień świra, nic śmieszneg, aj lawiu, kariera nikodema dyzmy, chlopaki niepłacza, poranek kojota to chyba tyle bo wiecej narazie mie pamietam
Mimo tego, że nie jestem lepszy niż bestia to czyż nie mam prawa żyć?
...
Napisał(a)
Kiler, Kiler-ów Dwóch , chłopaki nie płaczą, poranek kojota, to ja złodziej, Show, Świadek Koronny, Pitbull, E=mc2, Dzień Świra, Wszyscy jesteśmy Chrystusami, Jak to się robi z dziewczynami, Job ostatnia szara komórka, Jak rozpetałem II wojnę światową, Sami Swoi, Kogel-Mogel, Psy, Psy 2, Tylko mnie Kochaj, Ja wam pokaże, Nigdy w życiu, Czas Surferów, Sfora, Kariera Nikosia Dyzmy, Sara, Sezon na Leszcza, Dlaczego nie!, Wtorek.
To chyba tyle, wszystkie te filmy oglądnąłem i bardzo mi sie podobały.
Zmieniony przez - wikt w dniu 2007-05-04 08:36:02
To chyba tyle, wszystkie te filmy oglądnąłem i bardzo mi sie podobały.
Zmieniony przez - wikt w dniu 2007-05-04 08:36:02
W życiu znam się na dwóch rzeczach, na pokerze i na ludziach, dlatego nie przegrywam...
...
Napisał(a)
Seks misja i jak rozpetalem... 

Pomogłem Ci, daj mi soga... Nie pomogłem ci, też mi daj...
...
Napisał(a)
Oczywiscie starsze wszystkie komedie :) A z takich najnowszych to testosteron mi się podoba.
...
Napisał(a)
jak dla mnie najlepsze z w/w to Czas Surferów i JOB polecam oba gorąco
Każdy z nas ma swój charakter-i ten jest naszym bogiem,
sprawcą szczęścia lub nieszczęścia.
...
Napisał(a)
z filmów to Jak rozpętałem drugą wojnę światową
a z seriali 13 posterunek
Zmieniony przez - mr wallace w dniu 2007-05-04 10:11:56
a z seriali 13 posterunek
Zmieniony przez - mr wallace w dniu 2007-05-04 10:11:56
SPAMcjalista działu Doping
Człowiek obdarzony najch*jowszą genetyką do wszelkich sportów
Prowokator, spamer, specjalista z dupy wzięty
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!