Wiem że to jest uwarunkowane genetycznie czy wyłysiejem czy nie ale koks przysipiesza ten proces!Jakie śerodki nie przyśpieszają tego procesu i wogule go nie powodują?prosze o pomoc
...
Napisał(a)
jaki koks nie przyśpiesza wypadania włosów na głowie?
Wiem że to jest uwarunkowane genetycznie czy wyłysiejem czy nie ale koks przysipiesza ten proces!Jakie śerodki nie przyśpieszają tego procesu i wogule go nie powodują?prosze o pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
co do anna28: weźcie tego dżinomena albo dżinomennke zbanujcie za takie śmiecenie...
gdybyś robił regularne zastrzyki
dziś miałbyś 100 razy zepsze wyniki
...
Napisał(a)
Łysienie - zapobiega temu finasteride - Proscar, Propecja, Fincar (1 tab. 5mg) optymalna dawka to ćwierć tabletki dziennie podczas kuracji oraz jeszcze przez trzy tygodnie po ostatnim strzale.
...
Napisał(a)
jak bys wiedzial to proscar mozesz sobie w dupe za przeproszeniem wsadzic
to zalezy jaka substancje bierzesz proscar itp np przy trenbolonie to strata pieniedzy
to zalezy jaka substancje bierzesz proscar itp np przy trenbolonie to strata pieniedzy
Pozytywny jak HIV
...
Napisał(a)
Ale przecież koks musi być łysy, to czym sie martwisz;) Przynajmniej na golarkach oszczędzisz:D
Pozdro dla wszystkich
Pozdro dla wszystkich

...
Napisał(a)
a tak do znawców pytanie:
który z tych leków wychodzi najtaniej?
bo jak finasteridum obziałem w necie to aż mi szczena oapdłą jak zoabczyłem cene.
pozdro!
który z tych leków wychodzi najtaniej?
bo jak finasteridum obziałem w necie to aż mi szczena oapdłą jak zoabczyłem cene.
pozdro!
gdybyś robił regularne zastrzyki
dziś miałbyś 100 razy zepsze wyniki
...
Napisał(a)
Najtaniej wychodzi proscar z apteki dzielony na 4 lub 5 czesci, a jesli chodzi o saa nie powodujace wypadania wlosow to chyba nandrolon jest najbezpieczniejszy.
...
Napisał(a)
wiecie jak to jest, jak ktos ma tendencje do wypadania (czyt. zgredzik łysy) to i tak mu nic nie pomoże już, a jak ktoś ma silne włosy to nic mu nie będzie. JAk by co na allego widziałem ładne tupeciki
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
hmmm... ja na porost włosów jedynie kurze g**** przewiduję
---
żart bo zaraz niektórzy zaczną sie sapac...

---
żart bo zaraz niektórzy zaczną sie sapac...
Steroids adwenture in progress.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!