w zwiazku z tym ze jest tak goraco mam pytanku czy sterydy poprawiaja termoregulacje , tzn czy lepiej sie chlodzimy w upaly czy raczej przegrzewamy? jakie sterydy jaki maja wplyw na mechanizm termoregulacji?
...
Napisał(a)
witam
w zwiazku z tym ze jest tak goraco mam pytanku czy sterydy poprawiaja termoregulacje , tzn czy lepiej sie chlodzimy w upaly czy raczej przegrzewamy? jakie sterydy jaki maja wplyw na mechanizm termoregulacji?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
A co za ciepło ci i chciałbym wrzucić jakiś steryd ??
Masakra ostatnio co tu się dzieje
Masakra ostatnio co tu się dzieje
1
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Metka 10 mg schładza do 23 temperatury
Metka 20 mg schładza do 19 temperatury
Metka 30 mg schładza do 16 temperatury
Metka 20 mg schładza do 19 temperatury
Metka 30 mg schładza do 16 temperatury
4
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Albo kilka szczypt więcej a najlepiej garści i wtedy to już tylko chłodno będzie hahah
Zmieniony przez - mesja1905 w dniu 2018-08-02 17:13:27
Zmieniony przez - mesja1905 w dniu 2018-08-02 17:13:27
omerta 2
...
Napisał(a)
oki to mam inne pytanie , czy to ze pies lize mi jaja czyni ze mnie zoofila?
...
Napisał(a)
Wiem jedno , ze to co napisałeś wyżej świadczy , ze jesteś idiota , prostakiem ...
można wymieniać bez końca .
można wymieniać bez końca .
omerta 2
...
Napisał(a)
pies sam mi lize jaja , nie moja wina , to on chce nie ja, wskakuje mi do lozka jak spie i zaczyna lizac jaja i pyde, co mam z tym zrobić , nie jestem zoofilem.. jeszcze
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!