ps tylko dlugi tesc male dawki
...
Napisał(a)
cześć i czołem, po dlugiej przerwie od silki jestem na 3cyklu w zyciu, cykl trwa juz 4msc, robie co tydzien-dwa badania kontrolne na estro, i chcialbym sie was zapytac jakie jeszcze badania wlasnie zrobic kontrolnie tak w trakcie cyklu czy organizm poprostu dobrze funkcjonuje, ogolnie dobrze sie czuje ale chcialbym sie zbadac pod katem czy cykl nie wplywa zbyt negatywnie na organizm, co polecacie zbadac/ kontrolowac? na co poprostu tesc wplywa, nerki watroba serce itd >?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wiem, chodzi oto ze kontroluje tylko estro, a po kilku msc, nie warto jeszcze zbadac "reszty" ? zapobiec temu jakby mialo sie cos dziac ?
...
Napisał(a)
Zawsze warto, tylko co kilka msc. Sam test nie sieje jakiegoś strasznego zniszczenia w rozsądnej dawce. Napewno kontroluj hematokryt czyli morfologia, e2,prl, możesz luknąć progesteron i lipidogram bo tutaj można się zdziwić. Opcjonalnie panel wątrobowy, tarczyca, nery, ale tutaj jak nic się nie dzieje to nic strasznego stać się nie powinno przy samym teście.
1
...
Napisał(a)
Podstawowe badania:(tsh, lh, fsh,ft3,ft4,lipidogram,morfologia, próby wątrobowe (panel wątrobowy lub bilirubina), estradiol, prolaktyna, testosteron wolny). Nie musisz tak często ich robić tylko raz na kilka miesięcy a tym bardziej że lecisz tylko na samym teściu.
1
...
Napisał(a)
Lh i fsh na cyklu to mie badaj bo szkoda kasy. Testosteron to tylko dla własnej satysfakcji o ile jesteś pewien towaru, tym bardziej wolny.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!